Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí nového Policajta v Beverly Hills?


ikona
Spooner
eddie murphynetflixpolicajt v beverly hills
Axel Foley se konečně dočká vytouženého comebacku. Kdo se ho ujme? 

Už je to neuvěřitelných 28 let od premiéry třetího dílu, ale nakonec to vypadá, že se dlouho odkládané čtyřky Policajta v Beverly Hills přeci jen dočkáme. Návrat Eddieho Murphyho do jedné z jeho nejslavnějších rolí se chystá několik let, neúspěšné plány studio Paramount odpískalo v roce 2016 a jednu dobu se chystal i seriál. Až před časem se ukecaného poldy Axela Foleyho ujal díky jednorázové dohodě s Paramountem Netflix. Jenže od té doby bylo okolo projektu zase ticho po pěšině. Až nyní to vypadá, že se nový Policajt v Beverly Hills vážně začíná hýbat kupředu.

Očekávaný sequel měla sice původně točit dvojice Adil El Arbi a Bilall Fallah, která je zodpovědná za třetí Mizery, ta ale nakonec utekla k seriálové Ms. Marvel a komiksové Batgirl. Režie se tak ujímá nové jméno, jimž je Mark Molloy. Tedy člověk, jehož vlastně nikdo moc nezná. Molloy má totiž na kontě dosud zejména reklamy pro Apple a bude se jednat o jeho debut. Což tedy není zpráva, která by nás naplňovala optimismem, ale třeba nás neznámé jméno příjemně překvapí. 

Pohlídat by ho mohl ostatně ostřílený Jerry Bruckheimer, který se vrací na pozici producenta. O scénář se pak postará Will Beall, jenž má na kontě např. Aquamana. Počítá se samozřejmě i s návratem Eddieho Murphyho, který se tak po dvojce Cesty do Ameriky vrátí ke svému dalšímu úspěšnému titulu. O možné datu premiéry či alespoň začátku natáčení se však zatím neví nic. Tak uvidíme, zda už se tentokrát Axel Foley před kamery opravdu vrátí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace