Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Budoucnost Fantastických zvířat je nejistá. Záležet bude na tržbách


ikona
do_Od
Fantastická zvířata, tržbyJ.K. RowlingpokračovánísérieWarner Bros
Dojede spin-off Harryho Pottera na rostoucí kontroverze a nízké tržby? Situace podle všeho nevypadá pro Mloka Scamandera vůbec dobře. 

Málokterá franšíza je v Hollywoodu momentálně tak prokletá, jako právě Fantastická zvířata. Nejenže se studiu Warner Bros. nedaří navázat na úspěchy Harryho Pottera, ono se mu nedaří ze zvířat udělat ani obstojnou sérii, jež by zvládla stát sama o sobě. Přidejte kontroverzi okolo spisovatelky J. K. Rowlingové, vyhození Deppa a rostoucí problém jménem Ezra Miller, a máte na triku jeden velký bolehlav. A přesně proto teď studio údajně brzdí plány na pět filmů, a místo toho si nejdřív počká, jak dopadnou tržby trojky.

Ano, velkolepé plány natočit pět filmů podle příběhu z hlavy Rowlingové o tom, jak se Brumbálův starý přítel ocitl na zlé straně a začal si hrát na kouzelnického Hitlera, zatímco mu jeden trhlý zoolog kazí plány, je tak podle všeho minulostí. A v zásadě se nemůže nikdo divit. Každý díl stál okolo 200 milionů dolarů, tržby přitom od jedničky strmě klesají a divácké, natož kritické reakce rovněž nejsou tam, kde by si tvůrci asi přáli. Poslední film tak dokonce po Rowlingové přepisoval potterovský Steve Kloves, jenž dostal za úkol sérii alespoň trochu nakopnout.

Čtyřka každopádně nemá zatím ani scénář a podle serveru Variety skutečně bude záležet až na tom, kolik celkově Brumbálova tajemství z kin vydolují. Momentálně pak čísla z Evropy nejsou nic moc, a v Americe podle expertů míří ke 40milionovému otvíráku. Jen pro srovnání, dvojka Sonica dala téměř dvakrát tolik. Každopádně aby těch průšvihů nebylo málo, teď se ještě objevily zprávy, že se čínská verze snímku musela rozloučit s jedním LGBTQ dialogem mezi hlavními postavami, poněvadž čínská vláda je celá latentně homosexuální, a mohlo by se jí to dotknout. Warneři se holt ne a ne probrat.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (30)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace