Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na mistrovské drama 25. hodina


ikona
Mr. Hlad
25. hodinaedward nortonphilip seymour hoffmanpopkulturní milníkyrosario dawsonspike lee
Hvězdně obsazené drama o drogách, zradě, kamarádství a posledních hodinách na svobodě.  

V rámci Popkulturních milníků podle MovieZone jsme v Aeru pouštěli všechno možné. Akci, sci-fi, trhlé komedie, filmové legendy i menší kultovní nezávislárny. Teď přišel čas na pořádně hutné drama 25. hodina, které vás donutí po závěrečných titulcích vylézt před kino, zapálit si cigáro, i když jste nekuřáci, a přemýšlet nad životem. A nad tím, jak snadno a rychle se může všechno, co člověk považuje za samozřejmost, totálně podělat. 

Monty Brogan je sympatický třicátník, pálí mu to, má krásnou přítelkyni, pár dobrých kamarádů a posledních pár hodin, které může strávit na svobodě. Čeká ho totiž sedm let za katrem, protože prodával drogy a vzhledem k tomu, že odmítl policii prozradit velké ryby, odsedí si všechno. Teď má možná poslední příležitost užít si svůj starý život, o nějž definitivně přijde. Co bude zítra, to netuší. Dnes se ale může odehrát spousta věcí. 

Drsné drama Spika Lee nabízí Edwarda Nortona v životní formě, kterému kryjí záda Philip Seymour Hoffman, Barry Pepper, Anna Paquin, Rosario Dawson nebo Brian Cox. A vedle toho pak i mrazivá atmosféra New Yorku po jedenáctém září, úchvatná hudba a kamera. Tohle je jeden z nejlepších filmů jednadvacátého století. Tak na něj přijďte. Promítáme v pondělí 11. dubna ve 20:30 v pražském kině Aero a lístky můžete kupovat tady

Mimochodem v dubnu se můžete těšit ještě na Nelítostný souboj, na který jsou lístky k prodeji zde, a taky na konci měsíce vyrazíme s Gaunery do Brna do kina Scala. O obou akcích vám brzy napíšeme víc. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace