Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v nové Vráně?


ikona
Spooner
Bill Skarsgardrupert sandersthe crowvrána
Dlouho odkládaný remake kultovní komiksárny se konečně blíží. Kdo se objeví v hlavní roli?  

Je to teprve pár týdnů, co producenti oznámili, že na zatraceně dlouho rozpracovaném remaku Vrány se pořád pilně maká a již brzy nás možná čeká důležité oznámení. A já upřímně nevěděl, zda brát toto vyjádření vážně. Na nové adaptaci slavného komiksu z pera Jamese O´Barra si ostatně vylámala zuby řada tvůrců a o roli Erica Dravena se ucházelo i mnoho hollywoodských hvězd v čele s Ryanem Goslingem, Channingem Tatumem či Bradley Cooperem. Jenže se zdá, že nyní tvůrci s novým podáním temné komiksovky opravdu nekecali. Projekt totiž vyfasoval nejen hlavního představitele, ale dokonce i režiséra.

Erica Dravena, který po smrti sebe a své životní lásky vstane z mrtvých, aby se vrahům nekompromisně pomstil, si tedy nakonec zahraje Bill Skarsgård, jehož si nejvíce diváci pamatují coby klauna Pennywise z nové adaptace To, zaujal ovšem např. také v netflixovce Ďábel. Temné a ponuré role mu tedy nedělají sebemenší problém a kultovní role, kterou proslavil tragicky zesnulý Brandon Lee, by mu mohla sedět. Po jeho boku pak uvidíme zpěvačku FKA Twigs

Na místě režiséra se pak objeví Rupert Sanders, režisér Sněhurky a lovce a sci-fi nudy Duch ve stroji se Scarlett Johansson. Tedy člověk, který umí servírovat poměrně hezký vizuál, ale prací s atmosférou, jež bude u novinky zásadní, zatím příliš neoslnil. Scénář má pak na starosti Zach Baylin, který byl letos nominován na Oscara za tenisového Krále Richarda s Willem Smithem. Tak uvidíme, zda se projekt s touto sestavou po mnoha letech opravdu podívá do kin. Je k tomu ale možná blíže než kdykoliv dřív.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace