Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will Smith dostává od Hollywoodu stopku


ikona
do_Od
EmancipationfackaFast and LooseHollywoodMizerovénásledkyOscařiWill Smith
Projekty Willa Smithe dostávají po facce na Oscarech stopku.  

Co se týče Willa Smithe a jeho facky na Oscarech, Michael Bay to za mě řekl asi nejlíp. Na Ukrajině doslova vybuchují děti, a my tady už týden neřešíme nic jiného než jeden hloupý výbuch emocí s násilným koncem. Docela rád bych se konečně věnoval něčemu novému, jenže následující informace jsou celkem zásadní, takže o nich musíme napsat. Hvězda Mizerů či Dne nezávislosti totiž začíná cítit následky svých činů, které pro ni bohužel znamenají v Hollywoodu menší pauzu.

Je to tak, rozjeté Smithovy projekty totiž v posledních dnech dostaly menší stopku. Řeč je o akčním thrilleru Fast and Loose, jenž ještě před fackou přišel o režiséra Davida Leitche, a teď si Netflix řekl, že možná odloží rovnou celý film. Dalším případem je pak Sony a čtyřka Mizerů. K ní měl Smith dostat 40stránkový nástřel scénáře, studio ale momentálně projekt poslalo hokejovou terminologií do kabiny, než se situace na ledě trochu zchladí.

Co se naopak pauznout nedá je produkce filmu Emancipation o osvobozování otroků od Antoinea Fuquy. Už je totiž hotový a dorazí na Apple TV+ někdy letos, pokud ho tedy Apple nebude chtít stůj co stůj odložit. Smith má ale údajně rozjetých ještě několik dalších projektů (jako třeba nedávno oznámený sequel k Já, legenda), ať už jako herec, nebo jako producent, osud těch je momentálně ve hvězdách. O jeho rezignaci na místo v Akademii filmového umění a věd už jste pak nejspíš četli, v druhé polovině dubna by se však akademie měla ještě rozhodovat, jestli herce bude trestat nějak dál.

Abych to nějak shrnul, Smith už nejspíš sám pochopil, že to přehnal. Jo, bránil svoji ženu – jenomže ji bránil před blbým vtipem, a to fyzickým napadením strůjce onoho vtipu, což prostě není v kontextu jeho postavení, místa, ani doby jako takové v žádném případě ok. Než ale začne někdo klasicky pindat, že ho Hollywood ruší, tak ne. On se „zrušil“ sám. A hlavně, tohle nebude žádná dlouhotrvající hanba. Tohle není sexuální napadení, pokud bude ticho a vyhne se dalším průšvihům, vrátí se dřív jak ve své době Mel Gibson. Je to smutné? Jistě. Nedělejme z toho ale třetí světovou – k té se bohužel stále schyluje na východě od nás, nikoliv na západě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace