Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spy Kids se dočkají rebootu


ikona
Spooner
netflixrobert rodriguezspy kids
Známý režisér a Netflix budou opět recyklovat. A zase nebudou točit pro nikoho staršího pěti let.  

Sledovat filmografii Roberta Rodrigueze je pro jeho fandy docela náročné. Režisér klasik Desperado či Od soumraku do úsvitu totiž svou kariéru už léta rád ředí dětskými digitálními peklíčky, která sem tam dokonce vycházela z nápadů jeho ratolestí a diváci, kteří už za sebou mají aspoň první stupeň základky, si u nich chtěli vypálit oči. Když pak Rodriguez před pár lety přišel s povedenou Alitou či sympatickou epizodou v Mandalorianovi, mnozí doufali, že má známý režisér infantilní období už dávno za sebou. Jenže pak přišla další barevná obludnost Můžeme být hrdinové (a před pár týdny i nepovedený Boba Fett) a už jsme s Rodriguezem v podstatě zase na mrtvém bodě. A své dětské dno hodlá oblíbený tvůrce evidentně ještě prohlubovat.

Ano, Robert Rodriguez se opravdu vrací ke své nejslavnější dětské značce Spy Kids, která byla ve svém prvním díle sice ještě docela fajn, s každým dalším sequelem už z ní měl však divák stejně nepříjemné pocity jako z režisérových dalších digi skopičin pro malé caparty. Jenže tahle série dokázala v kinech utržit slušné peníze, a tak se dočkáme rebootu, v němž bude opět dvojice špionských dětí zachraňovat své špionské rodiče. Rodriguez novou verzi samozřejmě natočí i napíše a projektu se samozřejmě neujal nikdo jiný než Netflix. 

Ten si po zmíněném Můžeme být hrdinové dobře spočítal, že na podobné kousky rodiče kvůli dětem kliknou, i když efekty uděláte ve starém XPčku a i dokoukání traileru je pro mnoho lidí nadlidský výkon. A tak dojde k recyklaci látky, která vlastně nikomu nechyběla. Ano, bude to pravděpodobně zase bolet a většina z nás nové Spy Kids radši ani nikdy neuvidí. I přesto jde o smutné potvrzení toho, že Rodriguez se ani po Alitě do první režijní ligy evidentně dostat nechce. A že Netflix je pro tvůrce fakt vděčným odkladištěm i těch nejzbytečnějších nápadů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace