Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bruce Willis ukončil kariéru kvůli vážné nemoci


ikona
Mr. Hlad
bruce willisnemocposlední skautšestý smyslsmrtonosná pastvyvolený
Legenda se loučí 

Posledních pár let Bruce Willis dřel to největší hollywoodské dno. Fandové byli naštvaní, on evidentně znudění a nezainteresovaný, často se stával terčem posměchu i pohrdání. V posledních týdnech se ovšem začalo šeptat, že jeho pád na dno nemá nic společného s leností, ale že realita je mnohem smutnější. Že prý Bruce Willis trpí nějakou těžkou nemocí a snaží se vydělat co nejvíc peněz, dokud to jde, aby zabezpečil rodinu. A bohužel se ukázalo, že v tomhle případě nešlo o fámy. 

Bruce Willis se rozhodl oficiálně ukončit kariéru a může za to poškození mozku zvané afázie, které se projevuje ztrátou kognitivních schopností a poruchami plynulosti řeči a porozumění řeči. Pro herce konec. A ošklivé nemoci informovala na svém instagramovém účtu Willisova dcera Rumer. Pár Willisových filmů ještě letos a nejspíš i příští rok uvidíme, hotových a v postprodukci jich je hned několik, půjde bohužel o stejná laciná béčka, jaká točil v posledních letech. Kvalita zkrátka nebyla u Willise na prvním místě, což je vzhledem k oznámeným skutečnostem o jeho zdravotním stavu pochopitelné. 

My jsme shodou okolností natočili před pár dny novou Encyklopedii akčního filmu, ve které se zabýváme pádem akčních hvězd a jejich stěhováním se do béčkových a céčkových vod a probíráme tam z velké části i Bruce Willise a tehdy ještě nepotvrzené informace o jeho nemoci. A vy si po ní pusťte nějakou poctivou willisovskou pecku, ať si připomenete, proč je tahle herecká ikona i přes to, co dělala posledních pár let, hollywoodskou legendou. A držte mu palce, ať se s tím porve se stejnou grácií jako John McClane nebo Joe Hallenbeck. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace