Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Remake Nosferatu od režiséra Seveřana vzniká v Praze


ikona
do_Od
Anya Taylor-JoyHarry StylesNosferaturemakeRobert EggersSeveřanupíři
Režisér Robert Eggers chystá svůj další snímek v Praze. 

Drsná řezničina Seveřan režiséra Majáku či Čarodějnice Roberta Eggerse patří po prvních ukázkách mezi nejvyhlíženější filmy roku. Takový mix Conana, Vikingů a starostlivých pohledů hereček Nicole Kidman a Anyi Taylor-Joy tady zkrátka asi ještě nebyl, a i když to nejspíš bude ve finále trochu jiné, než většina lidí čeká, svérázný film svérázného režiséra uvidíme vždycky rádi. A jak to tak vypadá, Eggers ve své svérázné tvorbě hodlá pokračovat i příště. Co víc, svůj další snímek navíc hodlá točit přímo v Praze!

Informace, která doposud pluly tak trochu pod radarem, jsou pak o to zajímavější, že se bude jednat o remake slavné upírské klasiky Nosferatu, v němž si hlavní ženskou roli zahraje herečka Anya Taylor-Joy. Dvorní dáma šikovného režiséra tak v úspěšné spolupráci hodlá pokračovat i nadále. Nově jsme se pak dozvěděli, že si vedle ní chtěl a taky měl zahrát herec a zpěvák Harry Styles. Jenže hvězda Dunkirku nebo potitulkové scény Eternals nakonec kvůli nabitému kalendáři roli pustila, momentálně se tak vybírá náhrada. A ano, padlo už i jméno Roberta Pattinsona. Ten by na tom ale s časovým harmonogramem nemusel být o moc líp.

Každopádně pro ty, co neviděli legendární němou verzi a neznají předlohu (taky mě to ještě čeká), děj údajně vypráví o tajemném hraběti Orlokovi, který si na svůj hrad v Transylvánii přivolá jistého Thomase Huttera, kterému sdělí, že z nich brzy budou sousedi. Jakmile však dojde na odhalení, že hrabě je tak trochu upír, Hutter z celé představy začne být poněkud nesvůj. Níže máte speciální trailer ke stému výročí snímku. Premiéra nové verze zatím nebyla oznámena, premiéru Seveřana ale můžete vyhlížet už 14. dubna!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace