Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Sněhurka a nový hrdina od DC


ikona
Mr. Hlad
amerikánkablue beetledave bautistagal gadotknock at the cabinm. night shyamalanna obzorupurple colorrachel zeglersnow white
Gal Gadot jako zlá čarodějnice, hvězda West Side Story v pohádkové klasice a novinka od režiséra Šestého smyslu 

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

V krimi komedii See How They Run budou Sam Rockwell a Saoirse Ronan pátrat po vrahovi, který kosí hvězdy divadelního představení. V dramatu TÁR si Cate Blanchett zahraje slavnou skladatelkou a dirigentku. 

Komiksovka Blue Beetle představí mexického superhrdinu, který bojuje za dobrou věc v mimozemském bojovém obleku. V komedii The Estate budou příbuzní bojovat o majetek umírající tetičky. 

Pierce Brosnan si v Gun Monkeys zahraje stárnoucího zabijáka, kterému zavraždí šéfa a po krku mu jde mladší konkurence. V Disney's Snow White si Sněhurku zahraje Rachel Zegler a zlou čarodějnici Gal Gadot. 

V muzikálové verzi dramatu Purpurová barva, které natočil Steven Spielberg, se podíváme na začátek minulého století na rasismem prolezlý americký jih. Viktor Tauš se rozhodl svoje povedené drama Amerikánka přenést na filmové plátno. 

M. Night Shyamalan slibuje ve své novince Knock at the Cabin další porci strašení a Davea Bautistu v hlavní roli. V romanci Your Place or Mine si kamarádi Ashton Kutcher a Reese Witherspoon vymění byty. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace