Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live #182 o Projekt Adam a Posledním závodu


ikona
Mr. Hlad
drive my carmz livenetflixnoomi rapaceposlední závodproject adamryan reynolds
Ambulance Michaela Baye, japonská pecka Drive My Car, netflixovský hit Projekt Adam i domácí pecka Poslední závod. A taky reupload Sám doma.  

Nejnovější MovieZone Live! jsme nenatáčeli u Civala a s jeho polorozbitými židlemi, ale vrátili jsme se na Zoom. Především proto, aby zase alespoň na chvilku dostal šanci mluvit i Imf, kterému už se po nás ve Švýcarsku stýskalo. A prostoru dostal hodně, protože bylo co probírat. Podívali jsme se na netflixovskou sci-fi Projekt Adam, povedený domácí survival Poslední závod, na novinku Michaela Baye Ambulance, válečný akčňák s Noomi Rapace Černý krab a japonskou megapecku Drive My Car nominovanou na čtyři Oscary a Imf s Rimsym jí evidentně budou držet palce. A samozřejmě jsme nezapomněli ani na vaše dotazy. 

Jako vždycky si MovieZone Live! můžete pustit na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. A jestli se vám náš podcast líbí, můžete ho ohodnotit na CSFD nebo nás podpořit na Patreonu

A máme tu i jeden reupload. Youtube nám před nějakým časem smazal několik videí kvůli upoutávkám, takže jsme je museli znovu přestříhat a nahrát. Tentokrát došlo na vánoční klasiku Sám doma, kterou jste si donedávna mohli pustit jen v audiu, ale teď je konečně i zpátky na Youtube. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace