Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #657 o Harrym Potterovi a Návratu do budoucnosti


ikona
Mr. Hlad
back to the futurebatmanharry potterhogwarts legacylokitotorovíkendový výplach
Jak vypadá hra ze světa Harryho Pottera? Jaká počítačová hra vás zkusí vyděsit? A chcete domů DeLorean?  

Téměř jarní výplach

Boty týdne
Retro jede. Filmaři a tvůrci seriálů se rádi vrací do osmdesátých let a díky tomu se samozřejmě objevuje i správně rádoby osmdesátkový merch. A společnost Reebok nechce zůstat pozadu. Těžko říct, jestli se boty ve stylu Krotitelů duchů (hlavně ty první) dají nosit, ale styl rozhodně mají

Hra týdne
Hororům se v herním světě daří a specialisty na ně jsou Supermassive Games. Tam vzniklo povedené Until Dawn, ale třeba i série The Dark Pictures Anthology. Novinka The Quarry bude samostatná, ale vypadá jako správná hororová jízda ve stylu osmdesátých let. A dorazí i pár celkem známých hereckých ksichtů. 

Animák týdne
Před pár dny napsal TedGeorge parádní VIM Princezny Mononoke, ale pokud máte chuť na víc Miyazakiho a nevíte, po čem skočit, tohle video by vám s rozhodováním mohlo pomoci. Můj soused Totoro je totiž taky pecka. 

Lego týdne
Fandové Návratu do budoucnosti by si měli do kalendáře zakroužkovat 1. duben. A doufat, že tahle nabídka nebude apríl. Protože právě ten den by se mělo objevit nové a sakra velké lego Návrat do budoucnosti. A ten DeLorean nevypadá vůbec zle

Harry Potter týdne
Harry Potter se konečně dočká velké hry. Nebudeme tvrdit, že dobré, na to je příliš brzo, ale Hogwarts Legacy vypadá z prvních videí přinejmenším ambiciózně a velkolepě. Tak uvidíme. 

Záporák týdne
Baron Mordo je asi nejslavnější záporák Doctora Stange. Ale pořádně to ve filmu ještě nerozjel. Na konci prvního dílu se sice ukázalo, co je zač, ale trailery na dvojku zatím úplně nenaznačují, že by to měl rozjet naplno. Ale uvidíme. V každém případě tohle video vám o něm řekne víc. 

Origin týdne
V kinech máme nový začátek Batmana a Warneři teď vymýšlejí, co dál. Oznamují a ruší seriály, plánují sequel a svět se bude rozšiřovat u v komiksech. Dočkáme se totiž Riddler: Year One, kde dostane víc prostoru hlavní zloduch a zjistíme, co byl vlastně zač. A psát to bude sám jeho představitel Paul Dano. 

Výročí týdne
Před dvaceti lety vzniklo studio Focus Features. Studio, které se specializuje na menší a náročnější filmy, ale obvykle i dobré. Ztraceno v překladu, Pianista, 21 gramů, Věčný svit neposkvrněné mysli, Zkrocená hora, Pokání, Klub poslední naděje nebo Belfast jsou zajímavé kousky. A mají na kontě i další. 

Komiks týdne
Musím říct, že seriálový Loki mi úplně nesedl. Nemám rád Toma Hiddlestona, nemám rád záporáky, kteří se mění v hrdiny a emocionálně se s tím neumí vyrovnat a celé mi to přišlo příliš na oko ambiciózní, ale vlastně dost nedůležité a nehezké. No a pak tam byl ten Loki Aligátor, ze kterého na týden zblbnul celý internet a já doufal, že to celé co nejdřív přejde. Přešlo. Ale teď je to zpátky, protože Loki Aligátor dostane vlastní komiks

Duel týdne
Posledně se vás do_od ptal, který film Shawna Levyho, jestli vůbec nějaký, máte nejraději. Vyhrála to Ocelová pěst před Free Guy. Což se dalo čekat. A my se dnes podíváme na Spider-Mana. 

U Sony už pomalu chystají představovačku Milese Moralese, kterého známe z komiksů a animovaného Spider-Verse. Nás by zajímalo, koho byste rádi v roli Milese Moralese viděli. Jména pište do předmětu, do textu důvody. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace