Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na trilogii Kmotr


ikona
Mr. Hlad
al pacinofrances ford coppolagodfatherkino aerokmotrmarlon brandomoviezonepopkulturní milníkyrobert de niro
Don Corleone míří do Aera 

Co je lepší než pustit si jeden z nejlepších filmů všech dob? Pustit si jeden z nejlepších filmů všech dob i obě jeho výtečná pokračování. Legendární Kmotr slaví letos padesát let, což je ideální příležitost pro to, aby se tahle klasika vrátila do kin v rámci Popkulturních milníků podle MovieZone.

Marlon Brando jako Don Vito Corleone se opět pokusí udržet moc své mafiánské rodiny, vybrat následovníka a přežít válku gangů, která v ulicích dřív nebo později začne. Jeho syn Michael opět bude zkoušet utéct co nejdál od rodinného byznysu, ovšem právě on musí jít nakonec ve stopách svého otce. V Kmotrovi 2 pak zjistíte, jak se s odkazem rodu popral, ale i jak jeho otec přišel do Ameriky a začal budovat své zločinecké impérium. A ve trojce? V té se všechny Michaelovy činy a rozhodnutí sečtou a on bude muset zaplatit. 

Tahle filmová klasika si zaslouží velké plátno. Francis Ford Coppola v roce 1972 natočil jeden z nejzásadnějších, nejepičtějších a nejlepších filmů vůbec, o čemž svědčí i fakt, že na IMDB se už pár let pravidelně rve s Vykoupením z věznice Shawshank o první místo v žebříčku TOP 250. Že si to zaslouží, si teď můžete ověřit sami. 

Prvního Kmotra promítáme v kině Aero v pondělí 21. března ve 20:00, druhý díl 28. března v osm večer a trojku v ten samý čas 4. dubna. Lístky na jednotlivá představení můžete kupovat tadytady a tady, ale pokud si koupíte vstupenku na celou trilogii, vyjde vás to levněji. A nebojte se, Kmotr je jedna z těch sérií, která si drží kvalitu až do samotného konce. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace