Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál o thrilleru Odplata a reupload Pravdivých lží


ikona
Mr. Hlad
donald westlakemel gibsonmoviezone livemz live speciálodplatapaybackpravdivé lžirichard starktrue lies
Temný neo-noir s drsným Melem Gibsonem a reupload starého speciálu s Arnoldem ve stíhačce 

Na tenhle MZ Live Speciál jsme se těšili a plánovali ho dlouho. A tak trochu jsme zaregistrovali, že i vy byste byli rádi, kdybychom si popovídali o Odplatě. Teď konečně na klasiku Mela Gibsona došlo a budeme řešit nejen komplikované vztahy na place a jestli je lepší verze z kin, nebo ta, kterou si Brian Helgeland sestříhal o pár let později. Podíváme se totiž i na to, jak to vlastně je s hrdinou Odplaty a jeho filmovou kariérou, která je mnohem delší a zajímavější, než byste možná čekali. 

Jako vždycky si můžete pustit naše video na Youtube a audioverze jsou na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. Ohodnotit nás pak můžete na CSFD a kdybyste nás chtěli podpořit, můžete to udělat na Patreonu

A pak tu pro vás máme samozřejmě i malý bonus. Už minulý týden jsme začali na Youtube nahrávat naše staré speciály, které nám zlé algoritmy smazaly, takže jsme je museli lehce upravit, nahradit ukázky obrázky a posíláme je do světa znovu. Tentokrát došlo na Pravdivé lži Jamese Camerona a Arnolda Schwarzeneggera. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace