Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-manovský spin-off nabírá sexy hvězdu Euforie. Koho si nejspíš zahraje?


ikona
do_Od
Dakota JohnsonMadame WebSony PicturesSpider-Manspin-offSydney Sweeny
Hvězda 50 odstínů šedi bude na plátně laškovat s hvězdou Euforie, co by se jen mohlo pokazit. 

Veškeré pavoučí spin-offy, které zatím studio Sony vyprodukovalo (a budu tam počítat už i Morbia, protože ty trailery mluví za vše), nás zatím nechávají dost chladnými. Točí je rutinéři, mají mizernou akci a scénáře jsou jak z devadesátek, což by asi nevadilo, kdyby se mezitím zbytek pole neposunul o dva tři levely výš. Jenže on se posunul, takže pak logicky na novinářských projekcích tiše trpíme, zatímco debatujeme o tom, čím nás Sony potrestá příště. A že toho bude. Chystá se Kraven, dorazí určitě třetí Venom, pořád někdo straší se Sinister Six, a poslední oznámenou vedlejší postavou, co se dočká vlastního filmu, se stala Madame Web.

Tu natočí S.J. Clarkson, v hlavní roli se objeví Dakota Johnson a scénář napsali Matt Sazama a Burk Sharpless (Bohové Egypta, Morbius...), na stránkách komiksů se pak jedná o starou slepou paní s kombinací schopností Doktora Strange a Profesora X, později ale přišly i nové mladší verze, což by právě mohl být případ Dakoty. Ta se teď každopádně dočkala i mladé sexy posily v podobě herečky Sydney Sweeney z Euforie či Bílého lotosu. Sweeney je zejména kvůli prvními zmíněnému projektu v posledních měsících hodně v kurzu, bylo tak asi jen otázkou času, než ji uloví nějaká větší produkce.

Oficiálně pak nevíme, koho přesně ve filmu herečka ztvární, na internetu už se ale pochopitelně vyrojilo dost spekulací, z nichž některé dávají kupodivu celkem smysl. Nejčastěji se totiž píše o postavě Black Cat, zlodějce a zároveň příležitostné lásce Petera Parkera, která se už na velké plátno měla ve vlastním filmu párkrát vydat, doposud to ale neklaplo. Další možností je pak Silver Sable – pravidelná parťačka Black Cat a poměrně schopná žoldačka, která se už taky v minulosti málem vydala na stříbrné plátno právě v tandemu s Black Cat. Mohla by ale klidně hrát i novou Gwen Stacy, Charlotte Witter (záporáčku Madame Web v komiksech) nebo dokonce Jackpot, která sice má v komiksech červené vlasy, ale právě tímhle odstínem nedávno Sweeney překvapila fanoušky na Instagramu. Možností je zkrátka dost. Nic z toho ale bohužel negarantuje dobrý film. Obsazovat se však Sony prozatím daří náramně.

- - -

Vytáhni v hospodě: Poslední verzi Felicii Hardy aka Black Cat ztvárnila herečka Felicity Jones ve snímku The Amazing Spider-Man 2. Jestli ji tak Sony přeobsadí, můžeme nejspíš zapomenout na pokračování univerza s Andrew Garfieldem. Ne že by doteď byly šance extra vysoké.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace