Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Přerostlí žraloci a vraždící Santové


ikona
Mr. Hlad
boston stranglerdavid harborgeorge clooneyguy ritchiejake gyllenhaaljason stathamkeira knightleymeg 2na obzoruthe interpeterviolent night
Guy Ritchie, David Harbour, Jason Statham, Tommy Wikola, George Clooney a Keira Knightley 

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V komedii Jerry and Marge Go Large vyhrají Bryan Cranston a Annette Benning v loterii a rozhodnou se utratit miliony za to, aby zachránili své město. Daniel Radcliffe si v Weird: The Al Yankovic Story zahraje legendárního komika proslaveného šílenými hudebními předělávkami. 

Jason Statham se v Meg 2: The Trench opět střetne s pravěkým megalodonem, tentokrát na vše bude dohlížet hodně šikovný režisér Ben Wheatley. V dramatu Boston Strangler bude Keira Knightley pátrat po sériovém vrahovi, který terorizoval Boston. 

George Clooney opět režíruje a The Boys in the Boat bude vyprávět příběh univerzitního týmu veslařů, kteří se dostali na olympijské hry do Berlína. Ve válečném akčňáku The Interpreter se Jake Gyllenhaal vrací do Afghánistánu, aby zachránil svého kamaráda. 

V thrilleru Searching 2 se opět bude řešit zločin a celé to bude natočené s pomocí webkamery. Ewan McGregor a Ethan Hawke si v Raymond & Ray zahrají nevlastní bratry, kteří se potkají na pohřbu svého otce. 

V akční hororové komedii Violent Night od Tommyho Wirkoly se parta zabijáků střetne se smrtícím Santou Clausem. Hail Mary bude moderní a hororové převyprávění příběhu Josefa, Marie a zrození Ježíše. Jen u toho bude zabijácký démon. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace