Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #656 o Catwoman a komiksech


ikona
do_Od
CatwomanDeadpoolKevin SmithkomiksyStar Warsvíkendový výplachŽelvy Ninja
Kdo začne psát vlastní komiksy, jaký dárek obdržela představitelka Catwoman a co za Star Wars hru se blíží? 

Už skoro jarní výplach

Komiksová doporučení týdne

Pokud jste jako já, přičemž asi nejste, okamžitě jste po zhlédnutí nového Batmana začali řešit, jaké komiksy s Catwoman byste si měli doplnit. Výběr není malý, pochopitelně lze sáhnout i po klasikách s Batmanem, kde se Catwoman objeví ve vedlejší roli, pokud byste ale přece jen chtěli pár tipů, v tomhle článku si nejspíš vyberete.

Pitch Meeting týdne

Týpek z Pitch Meeting se podíval na  zoubek novému Batmanovi a opět z toho vylezlo zatraceně trefné video.

 

Dárek týdne

Skupina Please Don't Destroy je zhruba to nejvtipnější, co SNL za poslední roky potkalo, takže pokud jste o nich doteď neslyšeli, jednoznačně byste měli jejich starší věci dohnat. Teď dali Catwoman jako dárek kočku, která se ztratila, z čehož vzniklo šílené tříminutové video plné zvratů. Enjoy.

Spolupráce týdne

U komiksů ještě zůstaneme. Tento týden totiž Kevin Smith oznámil partnerství s vydavateleme Dark Horse, jehož součástí bude vznik nové série zvané Kevin Smith's Secret Stash Press. Prvním komiksem bude osmidílná série zvaná Masquerade o maskovaném hrdinovi a jeho parťákovi, další sérii pak bude antologie Quick Stops, která se podívá do světů Smithových oblíbených filmů.

Ninjové týdne

Želvy Ninja jsou super, o to víc mě mrzí, že parádní osmdesátkový seriál a kultovní devadesátková trilogie dodnes nenašly s novými pokusy pokořitele, pokud vám tahle retro série ovšem chybí, třeba vám udělá radost aspoň chystaná kolekce her.

Star Wars hra týdne

Licencované Star Wars hry toho v posledních letech příliš nedokázaly a s výjimkou Jedi Fallen Order vlastně pořád čekáme na něco, co by aspoň trochu připomínalo éru pecek jako Knights of the Old Republic, Jedi Knight nebo Republic Commando. Možná to za pár let naplní Star Wars: Eclipse, do té doby si ale zjevně budeme muset vystačit jen s legem.

Figurka týdne

Málokterá scéna je v rámci kinematografie tak ikonická, jako Harry Calahan vs. bankovní lupiči, že se ale jednou dočká zpracování i do podoby cool figurky, to asi dneska už čekal jen málokdo. O to víc doufám, že se Mr. Hlad plácne přes kapsu a někdy v budoucnu tímhle vyzdobí svůj byt.

Parodie týdne

Městečko South Park v jedné z posledních epizod řešilo Putina a jeho "nostalgickou náladu", na YouTube jsem z toho našel jen tenhle krátký klip, celá epizoda ale zjevně bude stát za to.

 

Rozhovor týdne

Seriálový Obi-Wan se blíží a jeho představitel sympaťák Ewan McGregor teď zavzpomínal na natáčení i na setkání po letech s jeho přítelem Haydenem Christensenem.

 

Duel týdne

V minulém duelu se vás Mr. Hlad ptal, kterou Catwoman máte radši a naprosto jednoznačně to vyhrála Michelle Pfeiffer. Tak trochu doufám, že nová představitelka ale ještě neřekla své poslední slovo. 

Dnes se podíváme na režiséra Shawna Levyho. Čerstvě jsme se totiž dozvěděli, že natočí třetího Deadpoola, a mě by teď zajímalo, který (a jestli vůbec nějaký) Levyho film máte nejradši. Jméno do předmětu a v textu se tradičně rozepište.

Za týden zdar. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (22)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace