Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Mumii a křest Encyklopedie fantasy filmu


ikona
Mr. Hlad
aerobrendan fraserencyklopedie fantasy filmumumiepopkulturní milníkystephen sommers
Dobrodružná klasika a křest naší poslední knížky v Aeru 

Když zamířila Mumie před lety do kin, mluvilo se o ní jako o dobrém klonu, ale pořád jen klonu Indyho. Velmi rychle se ovšem ukázalo, že to vlastně k dobrému filmu stačí a že na rozdíl od spousty filmů, které z Indyho vycházely a jsou starší nebo novější než Mumie, tahle pecka srovnání s dobrodružstvím legendárního archeologa snese. A dnes je to skoro stejně velká klasika, což si můžete na vlastní oči ověřit v rámci dalších Popkulturních milníků. 

Brendan Fraser, Rachlel Weisz a režisér Stephen Sommers se ve třicátých letech vydávají do Egypta, aby tu pátrali po knize mrtvých. Jenže tak trochu omylem probudí tisíce let pohřbeného kněze Imhotepa, který je pořádně naštvaný. A zastavit ho bude slušná dřina. Sommersova akční jízda nepostrádá napětí, humor, hereckou chemii, výpravné bitvy a strhující akci a je to jednoduše skvělé dobrodružství, jakých se dnes už moc netočí. A my ho budeme promítat v pražském kinu Aero v pondělí 14. března ve 20:30, lístky můžete kupovat tady

A aby toho nebylo málo, ten samý den v Aeru pokřtíme naši Encyklopedii fantasy filmu a rádi s vámi probereme, proč do ní patří i Star Wars a jestli je Pán prstenů lepší než Harry Potter. Knížky si budete moci koupit i na místě. Tak přijďte. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace