Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live #181 o Batmanovi a Lékořicové pizze


ikona
Mr. Hlad
batmanbetlémské světlojessica chastainlékořicová pizzamatt reevesmoviezone livepaul thomas andersonrobert pattinsonthe 355zdeněk svěrák
Nový Batman, Paul Thomas Anderson a Zdeněk Svěrák 

Máme tu další MovieZone Live a vy asi tušíte, o čem se bude nejvíc mluvit. Samozřejmě o novém Batmanovi. Návrat komiksového hrdiny se nese v duchu temnoty, deprese a špíny, ale taky velmi nadšeného a v některých případech (i redakčních) až absolutního. No a v některých ne. Takže si to poctivě probereme. Máme toho však na skladě víc. 

Podíváme se i na novinku Paula Thomase Andersona Lékořicová pizza, komedii Jana Svěráka podle scénáře Zdeňka Svěráka Betlémské světlo, ale také na menší filmy jako hvězdně obsazený akčňák The 355, netflixovku Proti ledu nebo drama Ted K. A odpovídali jsme  samozřejmě i na vaše dotazy. 

Jako vždycky nás najdete na Youtube, pokud ovšem preferujete audio, tak jsme na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast (doplníme během dne). Kdybyste chtěli MovieZone Live! ohodnotit, tak můžete na CSFD a pokud byste nás chtěli podpořit, můžete to udělat na Patreonu a my budeme rádi. 

A podívejte se i na náš MZ Live Speciál o Batman začíná

 

V neposlední řadě jsme pak začali na Youtube nahrávat staré a zablokované díly MZ Live Speciál. Bude jich víc, ale už teď si můžete připomenout Predátora. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace