Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy dorazí další Planeta opic, Free Guy a Poirot?


ikona
do_Od
20th Century StudiosDisneyFree GuykinaPlaneta opicstream
Jak to vypadá s další Planetou opic, Avatary, Free Guyem nebo Herculem Poirotem? 

Od té doby, co Disney schramstlo Foxe, jsme se toho na poli hraných filmů pro dospělé od milovaného studia stojícího například za klasikami jako Vetřelec, Titanic nebo Tenká červená linie příliš nedočkali. Filmy se buď odkládaly, reklamní kampaně škrtaly, anebo celé projekty rovnou mizely. Jsou tu samozřejmě výjimky jako West Side Story, jak jsme se ale nyní dozvěděli z nových plánů šéfa disneyovské odnože, těch bude v budoucnu nejen čím dál tím míň, ale navíc drtivou většinu z nich ani neuvidíme v kinech.

20th Century Studios tak momentálně sice nadále chystá sequely k Avatarovi, které by měly dodržet avizované vánoční premiéry v kinech, a to počínaje už letošním rokem, nicméně snímky jako Free Guy, další Planeta opic nebo nový Hercule Poirot údajně zamíří na Hulu (Amerika), potažmo Disney+ (zbytek světa). To je ta špatná zpráva, nutno však dodat, že šéf studia zároveň nechal dveře otevřené pro případné změny distribuce v závislosti na tom, co v daný moment bude dávat největší smysl. No a teď ta dobrá zpráva. Všechny zmíněné filmy bychom měli vidět ještě před koncem roku 2023.

Scénáře k Free Guyovi a opicím údajně dorazí v nejbližších dnech až týdnech, obojí by se pak mělo začít točit ještě letos. Třetí Poirot už scénář dokonce má, tentokrát bychom se měli vydat do poválečné Itálie a půjde údajně o adaptaci méně známého románu. Tak pompézní výpravy jako v uplynulých dílech se ale nejspíš znova nedočkáme. Jinak režisér Wes Ball, jenž dělá na výše zmíněných opicích, pak potvrdil, že se nebude jednat o reboot, ale přímé pokračování Války o planetu opic. Každopádně důvodem pro tyhle změny v distribučním plánu údajně nejsou jen peníze, ale hlavně možnost zkoušet se známými látkami nové věci – citován je hlavně nový predátoří snímek Prey od Dana Trachtenberga, který se bude výrazně lišit od svých předchůdců.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace