Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Já, legenda se dočká sequelu


ikona
Mr. Hlad
akiva goldsmani am legendmichael b. jordanwill smith
Já, legenda se vrátí 

V době, kdy byl Will Smith největší hereckou hvězdou na světě, patřila jeho akční sci-fi horor Já, legenda k největším hitům. Adaptace předlohy Richarda Mathesona o muži, který zůstal posledním přeživším v New Yorku, kde bojuje s monstry vylézajícími v noci ze svých skrýší a také s postupujícím šílenstvím, byl obří hit. Jenže skončil tak, jak skončil, takže představit si, že by měla vzniknout dvojka, dost dobře nešlo. Nebo alespoň nám. V Hollywoodu s tím problém nemají. 

Já, legenda se totiž dočká pokračování, které opět napíše Akiva Goldsman. Jméno režiséra ještě oznámené nebylo, ale vůbec bychom se nezlobili, kdyby se vrátil Francis Lawrence. Jisté ovšem je, že uvidíme Willa Smithe a spolu s ním dorazí Michael B. Jordan. Jak by měl sequel vypadat, to bohužel nikdo zatím nechce říct. Mohl by dějově předcházet prvnímu filmu, mohl by to být zároveň prequel i sequel… uvidíme, však Goldsman něco vymyslí. V každém případě všichni tři pánové i produkují, takže si to snad ohlídají. Kdy by však dvojka Já, legenda měla dorazit, to nejspíš nevědí ani oni. Teprve se na ní totiž začalo pracovat, takže to může chvilku trvat. My bychom si ale nášup docela dali. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace