Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #655 o Batmanovi a Wolverineovi


ikona
Mr. Hlad
batmanboba fettdoctor strangesifustar warsvíkendový výplachwolverinex-men
Fungoval by nový Batman jako LEGO film? Co všechno nevíte o Wolverineovi? A kdo je nová kámoška Doctora Strange?  

Téměř jarní výplach

Font týdne
Batman je už v kinech, takže v následujících dnech a týdnech nás čeká nejspíš spousta batmanovských videí a sympatických volovin. A začínám jednou takovou docela milou. Když si kliknete sem, dostanete se na web, který vám dovolí zbatmanovatět cokoliv, co napíšete

Vzpomínka týdne
Na konci února uběhlo pět let od smrti Billa Paxtona. Bylo mu pouhých dvaašedesát a jeho úmrtí byl docela šok, ale zůstalo nám po něm docela dost filmů, díky nimž na něj jen tak nezapomeneme. 

Řežba týdne
Hra Sifu, ve které si zahrajete za mistra bojových umění a kde smrt nemusí nutně znamenat konec, se minimálně podle Imfa dost povedla. A už se k ní dostali fandové, kteří si řekli, že mistr bojových umění je málo a že by záporáky měl řezat někdo ještě drsnější. Třeba Batman. 

Lego týdne
Z Lega už si můžete postavit skoro cokoliv. Star Wars, Jurský park, Harryho Pottera, Simpsonovi i Přátele. Ale jedna zásadní kulturní klasika pořád ještě chybí. Pochopitelně je řeč o Červeném trpaslíkovi, ale to by se mohlo brzy změnit. Když budete chtít

Superhrdinka týdne
America Chavez je superhrdinka, kterou jsme na plátně ještě neviděli, ale dorazí ve dvojce Doctora Strange. A podle všeho bude zatraceně důležitá, takže pokud chcete mít náskok, seznamte se s ní. 

Lovec odměn týdne
Lovec odměn Cad Bane se poprvé objevil ve Star Wars animáku The Clone Wars a zanechal hodně dobrý dojem. Takže když se pak vrátil v The Book of Boba Fett, dost lidí skákalo nadšením. Jenže pořád je tu dost těch, co vůbec netuší, o koho jde. Jestliže mezi ně patříte, tak vás tohle video poučí. 

Historie týdne
X-Meni u Foxů skončili a přesunuli se k Disneymu. Kdy se vrátí, to zatím tuší možná tak Kevin Feige, ale ještě si asi chvilku počkáme. A těžko říct v jakém složení dorazí. Je ale jasné, že Wolverina se dřív nebo později určitě dočkáme. Vy si do té doby můžete nastudovat jeho komiksovou historii a teoretizovat, co si z ní vyzobe u Marvelu

Lego trailer
V životě už člověk moc jistot nemá, ale pár jich zůstává. Třeba ta, že každý velký film dostane svůj Lego trailer. A The Batman samozřejmě není výjimka. 

Pitch meeting týdne
Nový Batman je hodně temná podívaná, ale moc dobře víme, že tomuhle superhrdinovi to sluší. Ukázal to už Tim Burton, jenže prosadit jeho film mohlo být možná docela těžké. I když těžko říct, jestli to u Warnerů na konci osmdesátých let vypadalo takhle. 

Duel týdne
Posledně jsme se ptali, jestli máte raději Godzillu od Emmericha, nebo Godzillu od Edwardse. O malý kousek nakonec vyhrál Roland Emmerich. 

Tentokrát si dáme catfight. Zajímalo by nás, jaká Catwoman byla podle vás lepší. Michelle Pfeiffer, nebo Zoë Kravitz? Jméno napište do předmětu a do textu důvody. Anne Hathaway a Halle Berry vynecháme, reálně jsou bez šance, to víme všichni. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace