Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí nového Vetřelce?


ikona
Spooner
alienFede Álvarezhuluridley scottvetřelec
Kdo se pokusí o svůj děsivý zářez do vetřelčího světa? 

Vetřelec bude navždy patřit mezi největší sci-fi klasiky, samotná značka na tom ale po Scottově Prometheovi a zklamání Vetřelec: Covenant není zrovna nejlépe a fanoušci neměli z tohoto směřování zrovna dvakrát radost. Jenže pořád se jedná o jednu z nejvíce ikonických franšíz, s níž to budu tvůrci zkoušet asi pořád. A to i přes to, že si občas lidé jako Neill Blomkamp na svých plánech vylámou zuby. O velkém zvuku této ságy pak samozřejmě moc dobře vědí také u Disneyho, který vesmírného zabijáka „zdědil“ od Foxů a prostřednictvím 20th Century Studios nám přeci jen přichystá další vetřelčí nášup.

Ano, nový snímek ze světa Vetřelce je opravdu na cestě a chystá ho režisér Fede Álvarez, což není zrovna člověk, jemuž bychom bez váhání svěřili tuto legendární značku. Smrt ve tmě byla sice nečekaně fajn hororem, jeho moderní Lesní duch ale fanoušky Evil Dead zrovna moc nepotěšil a na thriller Dívka v pavoučí síti se už pro změnu úplně zapomnělo. I přesto se ovšem nyní ujímá této slavné značky, napíše také scénář a Ridley Scott bude jeho počínání sledovat z role producenta. 

Mělo by se pak jednat o nový samostatný příběh ze známého světa, regulérní pětku tedy opravdu nečekejte. Detaily o ději či časovém zasazení v rámci univerza zatím nejsou známy. Co už je však jasné, tak že se nový Alien nepodívá do kin. Stejně jako v případě nového Predátora s názvem Prey, i jeho slizkého emzáckého kolegy se dočkáme na Hulu. Dvě velké sci-fi ikony se tak momentálně naplno přesouvají na stream. Tak uvidíme, zda Vetřelci nový režijní dohled a možná o něco komornější a levnější přístup prospěje.

--- 

Vytáhni v hospodě: Kabelovka FX pak i nadále chystá i vetřelčí seriál z pera Noah Hawleyho (Fargo). Na něj si ale ještě počkáme poměrně dlouho. Natáčení totiž začne nejdříve příští rok.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace