Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Furiosa zná svého záporáka, příběh bude tradičnější


ikona
do_Od
Anya Taylor-JoyChris HemsworthFuriosaŠílený Max: Zběsilá cestazáporák
Kdo si zahraje záporáka a jak bude film vypadat ve srovnání se Zběsilou cestou? 

Běžně na zázraky moc nevěřím, ale tenhle týden padla poslední klapka na pátém Indianu Jonesovi, takže si říkám, že možné už je fakt všechno. Včetně toho, že se jednou fakt dočkáme i návratu do světa Šíleného Maxe ve snímku Furiosa, který nás zavede do špinavého a taky krvavého mládí titulní hrdinky. Hlavní roli ve filmu ztvární čím dál božštější Anya Taylor-Joy a už delší dobu taky víme, že se vedle ní objeví třeba Tom Burke, jenž musel z časových důvodů nahradit Yahyu Abdula-Mateena II, a pak taky Chris Hemsworth. No a je to právě ten druhý zmíněný, koho nám teď tvůrci filmu čerstvě potvrdili jako hlavního záporáka.

Hemswortha, jenž je známý zejména díky roli Thora v marvelovkách, ale má konečně už i jinou úspěšnou akční sérii a to Vyproštění na Netflixu, jehož dvojku točil i v Česku, tak údajně uvidíme v dosti nezvyklé poloze. Nicméně záporáka už si zahrál i ve Zlých časech v El Royale, kde byl parádní, takže tady asi není třeba se strachovat. Konkrétní detaily o postavách ale zatím tvůrci bedlivě střeží.

Mimo to pak Miller, který se vrací na režisérské křeslo, potvrdil i to, že nás čeká po příběhové stránce daleko epičtější pojetí, než jakým byla Zběsilá cesta. Ta se odehrávala během tří dnů a dvou nocí, jenomže tady nás prý čeká děj rovnou v délce několika let. Od začátku je tak Furiosa považována za daleko ambicióznější film. Zároveň s tím se ale pojí taky informace, že snímek tudíž bude vyprávěn v o něco tradičnějších filmových mantinelech než naposled. Osobně jsem za to snad možná i radši. Natáčení každopádně vypukne v nejbližší době s tím, že premiéra je momentálně nastavena na 24. května 2024.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace