Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Steven Spielberg natočí pokračování Bullitttova případu


ikona
Mr. Hlad
bullittsteve mcqueensteven spielbergwest side story
Kdo nahradí Stevea McQueena?  

S předělávkou klasického muzikálu West Side Story Steven Spielberg v kinech moc neuspěl, ale ve svém věku a po tolika úspěších ho to asi moc netrápí. Už točí hlavně věci, které chce točit on sám a které baví jeho. I když ty vyšší tržby by ho asi neurazily. Každopádně momentálně pracuje na poloautobiografickém dramatu The Fabelmans, kde bude vycházet z vlastního dětství, ale vypadá to, že už si vybral další projekt. A takový, jaký určitě rádi uvidíme, ale úplně bychom ho od Spielberga nečekali. 

Režisér Indyho, Jurského parku nebo Schindlerova seznamu je evidentně obří fanda Steva McQueena a kultovního Bullittova případu. V téhle detektivce zjišťoval McQueen, kdo zabil svědka proti mafii, jehož měl na starost. A během toho zjišťování absolvoval dost možná nejslavnější automobilovou honičku, jaká se kdy objevila na filmovém plátně. 

Spielberg nechce Bullitta předělávat, rád by ale natočil pokračování. V plánu to měl hned po West Side Story, ale kvůli právům to nešlo, a tak se vrhl na The Fabelmans. Situace se ale nejspíš změnila, protože momentálně pracuje na scénáři s Joshem Singerem, který má na kontě i jeho Akta Pentagon: Skrytá válka. Kdy by se ale mohlo začít točit, to nejspíš zatím úplně netuší ani tihle dva. Líbilo by se vám, kdyby Spielberg zkusil navázat na tuhle přes půl století starou klasiku? A koho byste chtěli vidět jako nového McQueena? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace