Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Morbius: Final Trailer

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
reaguje na: Polux
Tak kdyz se podivame na ty Sony blockbustery poslednich let, tak oni zjevne nejsou schopni natocit legit dobry filmy i kdyby nevim co. :) Spideyho pro ne musi vyrabet Disney a SpiderVerse je dilo Millera s Lordem. Jinak totalni dno a nejlip asi dopadli GB Afterlife, ale i tam lze rict jen "jako Stranger Things nebo IT ale horsi". Predprodeje Morbia po dobrym startu upadaji, ale stale vikend smeruje na high 30s / low 40s. Zajimavy je vsak ten nizky budget - puvodni deal s Marvelem garantoval rozpocet 90 ci vyssi (SV, Venom 1), takze se nejspis dohodli na snizeni a to jen povede k jeste vetsi srackoidnosti tech solicek. A k tomu neustaly teasovani team-upu a VS filmu na kteryle ale dojde az v momente upadku divackeho zajmu.
823046
Tak kdyz se podivame na ty Sony blockbustery poslednich let, tak oni zjevne nejsou schopni natocit legit dobry filmy [url=https://youtu.be/zfy5dFhw3ik]i kdyby nevim co[/url]. :) Spideyho pro ne musi vyrabet Disney a SpiderVerse je dilo Millera s Lordem. Jinak totalni dno a nejlip asi dopadli GB Afterlife, ale i tam lze rict jen "jako Stranger Things nebo IT ale horsi". Predprodeje Morbia po dobrym startu upadaji, ale stale vikend smeruje na high 30s / low 40s. Zajimavy je vsak ten nizky budget - puvodni deal s Marvelem garantoval rozpocet 90 ci vyssi (SV, Venom 1), takze se nejspis dohodli na snizeni a to jen povede k jeste vetsi srackoidnosti tech solicek. A k tomu neustaly teasovani team-upu a VS filmu na kteryle ale dojde az v momente upadku divackeho zajmu.
823037
0 0
reagovat
Tak první reakce tomu dávají solidně naloženo. Hláška "worst post credits scenes ever" je něco, co lidi spolehlivě přitáhne do kina:D. Kruciální otázka "Je to lepší než Logan?" možná dostane svůj protipól v podobě "Je to (ještě) horší než Morbius?":D.

Budget sice Sony oproti Venomům srazilo, ale nedivil bych se, kdyby měl Morbius problém se vůbec dostat z červených čísel. Jedině snad, že by Sony k téhle pecce dávalo zdarma vstupenky na Spideyho i Uncharted dohromady:D.  
823037
Tak první reakce tomu dávají solidně naloženo. Hláška "worst post credits scenes ever" je něco, co lidi spolehlivě přitáhne do kina*:D*. Kruciální otázka "Je to lepší než Logan?" možná dostane svůj protipól v podobě "Je to (ještě) horší než Morbius?"*:D*. Budget sice Sony oproti Venomům srazilo, ale nedivil bych se, kdyby měl Morbius problém se vůbec dostat z červených čísel. Jedině snad, že by Sony k téhle pecce dávalo zdarma vstupenky na Spideyho i Uncharted dohromady*:D*.  
1 0
reagují: The Joker
reagovat
Pořád meh, nemůžu si pomoct. Tohle se na úspěchu Spideyho a (prvního) Venoma imho nesveze. Spidey má superpopulární charakter a sympaťáka Hollanda, Venom má alespoň sympaťáka Hardyho a buddy chemii Brocka s Venomem. No a Morbius má....Leta a cameo Keatona:D. Pokud to nakonec Sony vytáhne na průměrnou jednohubku na jeden večer, tak to bude maximální úspěch. No, i když teď si vlastně uvědomuju, že skrznaskrz meh dvojka Venoma dala 500 mega, takže možné je asi úplně všechno:D.  
820812
Pořád meh, nemůžu si pomoct. Tohle se na úspěchu Spideyho a (prvního) Venoma imho nesveze. Spidey má superpopulární charakter a sympaťáka Hollanda, Venom má alespoň sympaťáka Hardyho a buddy chemii Brocka s Venomem. No a Morbius má....Leta a cameo Keatona*:D*. Pokud to nakonec Sony vytáhne na průměrnou jednohubku na jeden večer, tak to bude maximální úspěch. No, i když teď si vlastně uvědomuju, že skrznaskrz meh dvojka Venoma dala 500 mega, takže možné je asi úplně všechno*:D*.  
0 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Četl jsem děsivé odpoledne a myslím, že by to tam sedlo líp :D:D
820630
Četl jsem děsivé odpoledne a myslím, že by to tam sedlo líp *:D**:D*
820617
1 -1
reagovat
Bude to průměrný komiksových výplach na jedno deštivé odpoledne. Nic víc, nic míň. Mám takový pocit, že pár dní po projekci si na to nikdo nevzpomene, že to viděl. Ale třeba se pletu a Sony trefí jackpot.
820617
Bude to průměrný komiksových výplach na jedno deštivé odpoledne. Nic víc, nic míň. Mám takový pocit, že pár dní po projekci si na to nikdo nevzpomene, že to viděl. Ale třeba se pletu a Sony trefí jackpot.
3 -1
reagují: verbst
reagovat
Prostě Leto :D
820596
Prostě Leto *:D*
2 -5
reagovat
Líbí se mi to více, než Venom. Čekám z toho takovou jednohubku za 7/10.
820595
Líbí se mi to více, než Venom. Čekám z toho takovou jednohubku za 7/10.
3 -1
reagovat
Priemer - jasny a cisty. Ale na druhu stranu, ked sa zamyslim, tak ma bavil viac ako trailer na venoma, tak som tam supol aj tu 4 hviezdu, ale je len taka miniaturna.
Ale za boha neviem pochopit naco tam je Keaton. Rozhodne bude svetlym prvkom v tomto filme o tom ziadna a mam ho rad, ale citim z toho uplne zbytocne cameo, ktore sluzi len na nalakanie divakov na film.
820581
Priemer - jasny a cisty. Ale na druhu stranu, ked sa zamyslim, tak ma bavil viac ako trailer na venoma, tak som tam supol aj tu 4 hviezdu, ale je len taka miniaturna. Ale za boha neviem pochopit naco tam je Keaton. Rozhodne bude svetlym prvkom v tomto filme o tom ziadna a mam ho rad, ale citim z toho uplne zbytocne cameo, ktore sluzi len na nalakanie divakov na film.
1 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se