Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Komiksoví záporáci a ikonická Barbie


ikona
Mr. Hlad
aaron taylor-johnsonbarbieden of thievesgerard butlerkraven the huntermargot robbiena obzorurussell crowespider-mantimothée chalamet
Margot Robbie, Russell Crowe, Ryan Gosling, Gerard Butler a Timothée Chalamet 

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V komedii Back to the Strip se hlavní hrdina rozhodne vydat do Vegas, kde se nedobrovolně stane striptérem. V hororu Bones and All od režiséra Dej mi své jméno se mladá hrdinka bude pokoušet přežít na okraji společnosti. 

Margot Robbie se v komedii Barbie musí vydat do našeho světa, protože není dokonalou Barbie. S animákem Wendell and Wild se vrací Henry Selick, režisér Nightmare Before Christmas a bude vyprávět o dvou démonech a jedné pekelně zlé jeptišce. 

V hororu Something in the Dirt se dva sousedi rozhodnou zbohatnout na faktu, že žijí ve strašidelném domě. Ale trochu to nevyjde. Ve dvojce akční Dokonalé loupeže se Gerard Butler vydá po stopách starého protivníka. 

V hororové komedii Bodies Bodies Bodies se parta kamarádů rozhodne přečkat hurikán v chatě, kde zorganizují divokou párty. A malinko se jim to vymkne z rukou. V hororu The Queen Mary se podíváme na palubu údajně nejstrašidelnější lodi na světě. 

Kraven the Hunter se představí ikonický protivník Spider-Mana, nejlepší lovec na světě, který má hodně nebezpečnou rodinu. Budou u toho Aaron Taylor-Johnson a Russell Crowe. V akčním thrilleru Uglies se podíváme do světa, kde neexistují oškliví lidé. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace