Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live #180 o Uncharted a Smrti na Nilu


ikona
Mr. Hlad
moviezone livemz live
Po dlouhých týdnech společně ve studiu 

Máme tu další MovieZone Live a tentokrát je mnohem víc live než naše poslední kousky. Ne úplně live, ale skoro. Místo Zoomu jsme se totiž sešli u Civala v obýváku, což pochopitelně doprovázely veselosti jako štelování mikrofonů, pády kamery a dokonce pokus o atentát na Hlada, když mu osud a Cival přistrčili rozbitou židli. Zkrátka dostanete to, na co jste u nás zvyklí. A taky nějaké filmy. 

Probírali jsme dobrodružnou podívanou Uncharted, ve které Tom Holland zkouší dokázat, že lidi dostane do kin, i když není zrovna Peter Parker. Podívali jsme se na detektivku Smrt na Nilu, pokračování hororové klasiky Texaský masakr motorovou pilou, kandidáta na Oscary Belfast, netflixovskou akci Pěstní msta, projeli jsme rychle Tajemství staré bambitky 2 a netflixovský hit Podvodník z Tinderu, ale i norskou pecku Nejhorší člověk na světě

Bylo toho zkrátka docela dost a vy si ti můžete pustit na Youtube a audioverze pak najdete jako vždycky na Spotify, Podbean, iTunes a Google Podcast. Pokud byste chtěli MovieZone Live ohodnotit na CSFD, tak stačí kliknout sem a kdybyste nás chtěli podpořit, tak to můžete udělat na Patreonu. My budeme rádi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace