Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Válka ve Vietnamu se dočká upgradu… s dinosaury


ikona
do_Od
bizárdinosauřisci-fiválečný filmvietnamská válka
Nejšílenější filmový námět pro příštích pár let je tu. A nemohl přijít v lepší/horší den. 

Psát dnes jakoukoli filmovou novinku se zdá být takové… zbytečné. Na druhou stranu ta následující je aspoň natolik šílená, že třeba někomu přece jen zlepší náladu. Fandové válečných filmů a hlavně dinosaurů (!) si totiž brzy přijdou na své. Společnost Sparke Films čerstvě zakoupila práva na knižní sérii Primitive War, jejíž první díl nese název Opiate Undertow, a vypráví vcelku bizarní příběh války ve Vietnamu, do které se zapojili ještě dinosauři.

Snímek natočí režisér béčkové céčkové déčkové sci-fi Okupace a jejího pokračování Okupace Země: Rainfall Luke Sparke. Ten si pak napíše i scénář. Film zatím nemá obsazení, to by ale nikoho nemělo odradit, jelikož tady se zjevně chystá vážný vyzyvatel čehokoli, s čím Asylum přijde v odpovědí na třetí Jurský svět. Samotný děj přitom zní fantasticky. Bez sarkasmu.

Během vrcholení války ve Vietnamu se elitní skupina vojáků musí vydat do hloubi džungle, aby našla a zachránila zmizelou rotu zelených baretů. Během mise ale vojáci narazí na nečekané hrůzy, které je donutí upustit od svého lidství a dát průchod těm nejdivočejším instinktům, aby přežili tuto, ehm, primitivní válku. Že si to furt nedokážete představit? Naštěstí už existuje kupa concept artů. Film zatím nemá stanovené datum premiéry, beze srandy ho ale chci vidět.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace