Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hanks a režisér Forresta Gumpa opět spojí síly


ikona
Spooner
Eric Rothforrest gumprobert zemeckistom hanks
Tvůrčí tým jednoho z nejlepších filmů všech dob bude znovu pohromadě. 

Tom Hanks už má na svém kontě nespočet legendárních rolí, tou nejslavnější už ale navždy zůstane prosťáček s bonboniérou Forrest Gump. Jeden z nejoblíbenějších a pro mnohé i nejlepších filmů všech dob zkrátka nestárne, divák ho v televizi nikdy nepřepne a jedná se zkrátka o pecku, která nikdy neomrzí. A režisér Robert Zemeckis prokázal, že byl v 80. a 90. letech v životní formě. I když se dlouho spekulované dvojky asi (naštěstí?) nikdy nedočkáme, tak se původní tvůrčí tým dá znovu dohromady. A opět budou chtít naplno zasáhnout divácká srdíčka.

Tým okolo Forresta Gumpa totiž chystá adaptaci komiksu Here, jenž se stejně jako legendární běžec a všeuměl bude odehrávat v několika dekádách. Tentokrát se však nezaměří na jednu postavu, ale jeden byt. Divák tak bude sledovat osudy lidí, kteří v daném bytě žijí od minulosti do vzdálené budoucnosti. A jedním z obyvatelů onoho příbytku bude podle všeho i Hanks. Po Gumpovi, Trosečníkovi a Polárním expresu se bude jednat o jejich čtvrtou spolupráci, poprvé od devadesátkové klasiky však dvojice společně spojí síly s oceňovaným scenáristou Ericem Rothem, který se nedávno podílel také na Duně. Hlavní a zcela oscarová trojice spojená s úspěchem Forresta je tedy opět kompletní a očekávání od jejich další spolupráce nebudou jistě malá. Tak snad si Zemeckis vzpomene na svá nejlepší režijní léta.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace