Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na pivu s Civalem o Jimu Carreym a MZ Live Speciál o Indym a jeho klonech


ikona
Mr. Hlad
indiana jonesjim carreymoviezone livemoviezone live speciálmoviezone vsna pivu s civalemuncharted
Komediální eso a hrdinové, kteří šli ve stopách Indiany Jonese 

Tenhle týden pro vás máme dvě videa a dohromady přes dvě a čtvrt hodiny povídání o filmech. A o hodně odlišných. Pro Na pivu s Civalem jsme vymysleli rubriku MovieZone vs., ve které budeme řešit život a hlavně filmy velkých filmových osobností. Už jsme takhle probrali Ridleyho Scotta a Davida Finchere a teď se věnujeme kariéře čerstvého šedesátníka Jima Carreyho. 

Jako vždycky najdete video na Youtube a audio verze jsou na SpotifyPodbeanGoogle Podcast a iTunes a pokud byste chtěli Na pivu s Civalem ohodnotit na CSFD, tak samozřejmě můžete. Tím ovšem nekončíme. 

Vzhledem k tomu, že do kin zamířil následník Indiana Jonese Nathan Drake, jsme si natočili takový malý MovieZone Live Speciál, ve kterém se Indymu věnujeme. Respektive jeho pokračovatelům. Podívali jsme se na nejzajímavější klony Indiany Jonese. Samotného Indyho jsme mimochodem probírali v MovieZone Live Speciálu Dobyvatelé ztracené archy a Mumie má také vlastní video, takže tentokrát jsme se zaměřili na jiné filmy. A vy můžete přemýšlet, jestli byl jako Indyho náhradník lepší Richard Chamberlain, nebo Jackie Chan. 

Video najdete na našem Youtube kanálu a audioverze pak na SpotifyPodbenGoogle Podcast a iTunes. A i MovieZone Live Speciál můžete ohodnotit na CSFD. A pokud byste nás chtěli podpořit, budeme rádi, když to uděláte na Patreonu

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace