Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Animovaný Pán prstenů má datum premiéry


ikona
do_Od
animovaný filmfantasyHelmův žlebPán prstenůPhilippa BoyensWarner Bros.
Epická porce fantasy ze světa Pána prstenů se blíží. Tentokrát v podobě animovaného filmu. 

Legendární rohanský král Helm Kladivo, stavba proslulé pevnosti a masivní, masivní bitvy. Tak přesně to na fanoušky čeká v nadcházejícím animovaném filmu od studií New Line Cinema a Warner Bros., která teď čerstvě oznámila datum premiéry pro svůj nový chystaný celovečerák ze světa J. R. R. Tolkiena The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim. Snímek tak dorazí do kin v dubnu roku 2024.

Film, jenž byl poprvé oznámený zhruba před rokem, využije momentálního vzduchoprázdna co se filmových práv týče. Ta jsou totiž nově na prodej za cenu okolo 2 miliard dolarů, a byť by o ně asi stála většina hollywoodských studií a streamovacích služeb, nejblíž k nim má údajně Amazon, který ostatně vynaložil nemalou částku už za nákup těch televizních.

Každopádně zpátky k animáku. Na tom totiž pracuje hned řada tvůrců obou filmových trilogií a bude tak mít minimálně z estetického hlediska velmi blízko Jacksonově zpracování. Samotný Jackson ale v oficiálně kapacitě nenastoupí, maximálně jako konzultant. Scénář každopádně píše Philippa Boyens, na produkci se podílí taky známý ilustrátor John Howe, a o režii se pak postará sice nově příchozí, za to ale ohromně zkušený režisér anime Kenji Kamiyama (Blade Runner: Black Lotus, Ghost in the Shell). Hlasové obsazení bude oznámeno údajně již brzy. V galerii se pak můžete mrknout taky na první concept arty z filmu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace