Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Van Damme chystá svůj poslední akční film


ikona
Spooner
Jean-Claude Van DammeWhat ´s my name
Hvězda akčňáků 80. a 90. let chce pověsit řemeslo na hřebík. A hodlá vzpomínat a sázet na nostalgii. 

Jean-Claude Van Damme, akční hvězda 80. a 90. let, na jejíž filmech vyrostl každý správný kluk. Krvavý sport, Kickboxer, Univerzální voják… těch pecek našeho dětství má na kontě prostě sakra hodně. I když jeho kariéra vzala později poněkud céčkový směr, dokázal v sobě vzbudit dostatek sebereflexe a ve filmech JCVD, seriálu Jean-Claude Van Johnson či nedávném Posledním žoldákovi ukázal, že si ze sebe dokáže udělat i solidní legraci, i když v případě zmiňované netflixárny to nedopadlo zrovna optimálně. Jenže zatímco ostatní legendy výbušného žánru se i v důchodovém věku snaží držet svého kopyta, belgická mlátička se touto cestou vydávat a nehodlá a v 61 letech ohlásila odchod do akčního důchodu.

Hodlá se však rozloučit v pořádně nostalgickém duchu. Jeho poslední akční film What ´s My Name? se tak vydá po stopách JCVD a Van Damme si v něm opět zahraje tak trochu sám sebe. Bude tedy za vyhaslou hvězdu, která po srážce s autem skončí v kómatu a probudí se s naprostou amnézií, kvůli níž je pro sebe i své okolí k nepoznání. Vydává se tedy na cestu za sebepoznáním, během níž se však musí střetnout se svými ikonickými protivníky. Ve snímku by se tak měl porvat s Doplhem Lundgrenem, Bolo Yeungem z Dvojitého zásahu či Michaelem Quissim z Kickboxera. Ano, čeká nás tak totální dávka nostalgie, během níž bude akční legenda reflektovat svou kariéru i osobní život. O režii se pak postará nepříliš známý Jeremy Zag a scénáře, jenž bude vycházet z hercova života, se ujme dvojice Paul Sloan a Nick Vallelonga, který má doma Oscara za Zelenou knihu. Pořád to může dopadnout všelijak, asi všichni ale doufáme, že se Van Dammovi jeho rozlučka opravdu podaří.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace