Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Kalba s Marky Markem a nový Stephen King


ikona
Mr. Hlad
firestarterhellraiserjennifer lopezkevin hartmark wahlbergmarlon wayansmatildame timena obzorustephen kingzac efron
Která hororová legenda se dočká nové verze? Umí Jennifer Lopez zabíjet lidi? A je větší zábava s Markem Wahlbergem, nebo s Kevinem Hartem?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V hororu Dark Harvest budou teenageři z malého městečka pořádat hon na nadpřirozeného vraha z kukuřičných polí. V animáku The Sea Beast zjistí lovec mořských příšer, že pasažérka na jeho lodi kamarádí s nejděsivějším monstrem. 

V komedii Me Time se po letech potkají Kevn Hart a Mark Wahlberg a rozhodnou se dohnat všechnu zábavu, která jim kvůli rodinnému životu schází. V romantickém dobrodružství Ostrov se Jiří Langmajer a Jana Plodková octnou na opuštěném ostrově a budou muset přežít a napravit svoje manželství. 

V komedii Boo! se Marlon Wayans bude pokoušet zbavit zlého ducha, kterého omylem vyvolala jeho dcera. Zac Efron bude v adaptaci románu Stephena Kinga Žhářka utíkat před vládou se svou dcerou, která dovede zapalovat věci silou vůle. 

V adaptaci předlohy Roalda Dahla Matilda se podíváte do sirotčince, ve kterém odvážná holčička vede válku s přísnou ředitelkou. Jennifer Lopez se v akčním thrilleru The Mother předvede jako bývalá nájemná vražedkyně, která se musí vrátit ke své profesi. 

V hudební komedii Metal Lords se dvojice kamarádů rozhodne přijmout do své metalové kapely hráčku na cello a vyhrát školní soutěž kapel. Hororová klasika Hellraiser se dočká nové verze od režiséra povedeného The Ritual. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace