Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Uncharted chystá další herní adaptaci


ikona
Spooner
jak and daxterRuben Fleischertom hollanduncharted
Na jaké hrdiny se po Nathanu Drakeovi chystá Ruben Fleischer? 

Právě dnes vstupuje do kin očekávaná, ale mnohými také dost obávaná, adaptace videoherní pecky Uncharted, která nám ukáže oblíbeného dobrodruha Nathana Drakea v poněkud mladším podání s tváří Toma Hollanda. Jak si kousek povede v kinech, ukáží až následující dny, herní fandové ale podle všeho úplně nadšení nebudou. Nenároční diváci by však dobrodružnou jednohubku vlastně i mohli dostat. Ještě než začnou možné spekulace o dalším dílu, režisér filmu Ruben Fleischer už se evidentně poohlíží po dalším projektu. Herním adaptacím však zůstane podle všeho věrný.

Režisér obou Zombielandů či Venoma totiž svou prací herní studio Naughty Dog, které má značku Uncharted na starosti, evidentně hodně oslovil, a tak chystá další jejich úspěšnou sérii. I když tentokrát už trochu zaprášenou. Fleischer totiž podle svých slov chystá adaptaci her Jak and Daxter, akční plošinovky, která zažívala své největší chvíle slávy v dobách Playstationu 2 a až po ní herní studio přešlo k peckám typu Uncharted a Last of Us. Dobrodružství trošku netypické hrdinské dvojice se pak vyznačoval fantasy a steampunk prvky a je stále slušnou kultovkou. Není zatím jasné, v jaké fázi příprav se projekt nachází, ani zda půjde o hraný či animovaný kousek. Dle mého by tomuto snímku více slušelo animovaná podoba, ale necháme se překvapit. Naughty Dog tak chystá Nathanu Drakeovi a seriálovém Last of US do hrané podoby už svou třetí úspěšnou značku.

---

Vytáhni v hospodě: Ve filmové adaptaci Jaka a Daxtera by si rád zahrál i Tom Holland. Že by se tedy s Fleischerem sešli opět na place? Zatím to na to moc nevypadá, herec by prý totiž do filmu šel v případě zapojení produkční společnosti A24. Hodně divoká volba. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace