Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sci-fi novinka Zacka Snydera nabírá obsazení


ikona
Mr. Hlad
charlie hunnamdjimon hounsoujena maloneray fisherrebel moonsofia boutellazack snyder
Snyder letí do vesmíru 

Zatímco část fanoušků Ligy spravedlnosti Zacka Snydera nezvládá úplně důstojně fakt, že tenhle filmový projekt byla jednohubka lákající předplatitele HBO Max a ne film, který měl pokračovat v komiksové sérii, Zack Snyder to nejspíš ví moc dobře. A jde dál. Rozjetých má hned několik projektů, ale nejvíc energie teď věnuje akční sci-fi Rebel Moon a popisuje ji jako velkolepou válečnou science fiction ve stylu filmů Akiry Kurosawy. Podíváme se totiž do měsíční kolonie, kterou terorizuje armáda mocného diktátora, ale odkud se povede hlavní hrdince utéct a ve vesmíru pak zkouší naverbovat drsňáky ochotné pomoci jí při osvobozování jejího domova. 

Už nějakou dobu víme, že hlavní roli si zahraje Sofia Boutella z Mumie, Snyder teď však oznámil další herce a i když nějaká superhvězda chybí, je to dost zajímavá sešlost. Objeví se Charlie Hunnam z Gentlemanů, Djimon Hounsou ze Strážců Galaxie, Jena Malone ze Sucker Punch nebo Ray Fisher alias Cyborg ze Snydercutu. Alias nejubulenější herec, co nadává na hollywoodský systém tak moc a tak směšným způsobem, že nebýt Snydera, měl by po kariéře. Natáčení by mělo začít ještě letos, ale kdy Rebel Moon na Netflixu uvidíme, zatím nikdo netuší. V galerii ale najdete pár nových concept artů

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace