Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šestý Vřískot dostal zelenou


ikona
Spooner
Matt Bettinelli-OlpinscreamTyler Gillettvřískot
Návrat legendární hororové značky slaví v kinech solidní úspěch. Tak proč nepokračovat dál, že? 

nového Vřískotu byla řada lidí před premiérou docela nervózní. Trailery byly poměrně nudné a nezajímavé a obav, zda má tato série bez zesnulého Wese Cravena pořád co nabídnout, jsem se např. já nedokázal moc zbavit. Jenže nakonec se zadařilo. A poměrně hodně. Z letošní filmové nabídky se jedná v podstatě skoro o jediný film, který probudil kinaře z letargie a s nízkým rozpočtem utržil horor v kinech zatím solidních 120 mega, což se samozřejmě počítá. A co víc, film zabodoval u kritiků a fanoušků série a režijní duo Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett (Krvavá nevěsta) se ukázalo být jako správnou volbou. V Paramountu tedy opravdu neváhali a už oficiálně odklepli další díl.

Ghostface tak bude ve Woodsboro vraždit i pošesté a bude u toho opět stejný tvůrčí tým. Vrátí se tedy nejen úspěšná režijní dvojka, ale také scenáristé James Vanderbilt a Guy Busick, z produkční pozice pak bude na projekt opět dohlížet jedna z hlavních tváří slavné značky Kevin Williamson. Zatím není jasné, kdo z přeživších nového krveprolití se v sequelu objeví, na návrat některých tváří si ale můžeme vsadit už teď. Ostatně, o obsazení by mělo být jasno během pár měsíců. Paramount totiž opravdu neotálí a natáčení by mělo začít už v létě. Další vrah ve slavné masce tak dorazí do kin nejspíš už příští rok. Jak moc se po povedené pětce těšíte?

Naše dojmy z nového Vřískotu si můžete poslechnout v novém MZ Live.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace