Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další spider-manovský spin-off má zelenou i hereckou hvězdu


ikona
Mr. Hlad
dakota johnsonmadame webs.j. clarksonspider-man
Kdo pojede sólo tentokrát?  

Spider-Man: Bez domova vydělává obrovské peníze a i majitelům kin vlil do žil trochu optimismu. Lidi ještě zvládnou přijít do kina ve velkém. A Sony si spočítalo, že dojit dál spider-manovské universum se rozhodně vyplatí. Chystá se tak klasické pokračování, za pár týdnů uvidíme už několikrát odloženého Morbia, letos dorazí i sequel animovaného Into the Spider-Verse a Aaron Taylor-Johnson se snad brzy objeví v sólovce lovce a Spideyho hodně nebezpečného protivníka Kravena. A stoprocentně se chystá i trojka Venoma. 

Je toho zkrátka docela dost, ale už jsme si bohužel tak trochu zvykli i na to, že ne vždycky je to dobré. Od Venomů se čekalo víc a Morbius zatím taky nevypadá bůhvíjak, ovšem Spidey – hraný i animovaný – se povedl. Tak uvidíme, co očekávat od Madame Web. Jo, dojde na další spin-off postavy, kterou si já osobně pamatuju akorát z devadesátkového animovaného seriálu a vím, že mi v něm připadala dost divná. Casandra Webb je podle komiksu stará slepá dáma, která se nemůže téměř hýbat, problém jí dělá i samotné dýchání a naživu ji udržuje speciální přístroj. A navíc vidí do budoucnosti. 

Nezní to moc jako role pro hvězdu Padesáti odstínů šedi, ale Casandra Webb se v komiksech zúčastnila i rituálu, který jí vrátil mládí, takže se může řešit to, nebo půjde o prequel… nebo Sony vymyslí něco jiného. V každém případě to budou vymýšlet autoři filmového Morbia Matt Sazama a Burk Sharpless. Režii obstará S.J. Clarkson, ta má za sebou dlouho televizní kariéru a chvíli se motala kolem čtvrtého Star Treku. Tak uvidíme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace