Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Halle Berry naznačila wickovský spin-off


ikona
do_Od
filmHalle BerryJohn WickKeanu ReevespokračováníSofiaspin-off
Herečka Halle Berry by se v budoucnu ráda vrátila do světa Johna Wicka. A to klidně ve vlastním filmu. 

Příliš mnoho vedlejších postav ze světa Johna Wicka mi v hlavě neutkvělo. Kdo se tam ale jednoznačně zapsal byla postava Sofii hraná parádní Halle Berry. Ta potvrdila, že když režiséři ví, jak s jejím talentem naložit, může v klidu řádit po boku akčních hvězd, případně to zkoušet v komornějších rolích, kde si může zabojovat o sošky – a v obou polohách bude skvělá.

Ve třetím Wickovi si pak zahrála bývalou nájemnou vražedkyni jménem Sofia, která ještě za pomoci svých dvou perfektně vycvičených ovčáků může kosit záporáky po desítkách, aniž by jí přitom kdokoli zlomil vlásek. Leckoho tak zklamalo, že se následně neobjevila i ve finále trojky, mnozí ovšem doufali, že ji uvidí alespoň ve čtyřce. Jenže i ty teď Berry musí zklamat, v dalším filmu se totiž její postavy nedočkáme. Úplné sbohem jí ale ještě nedávejte.

Herečka totiž mezitím stihla mezi řádky naznačit, že by její postava možná mohla v budoucnu dostat vlastní spin-off. Ostatně studio Lionsgate už pilně pracuje jak na seriálovém spin-offu The Continental s Melem Gibsonem, tak na filmovém spin-offu Ballerina s Anou de Armas. Svět Johna Wicka je zřejmě dost velký na různé odbočky, a málokdo by si ji zasloužil tolik, jako právě Berry. Oficiální to samozřejmě zatím není, kdyby ovšem brzy bylo, aspoň nebudete překvapení. A co se čtvrtého filmu týče, ten do kin dorazí 24. března 2023. Těšíte se?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace