Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kevin Costner míří na divoký západ


ikona
Mr. Hlad
horizonkevin costneryellowstone
Costner opět za kamerou 

Připadá mi, že čím je Kevin Costner starší, tím větší je to borec. Ne že by jím nebyl dřív, ale s přibývajícími roky to vypadá, jakoby kašlal na hollywoodská pravidla, dělal si věci po svém a slavil s tím čím dál větší úspěch. Posledních pár let hraje v seriálu Yellowstone, moderním westernu, který na Amazonu pravidelně vyhrává žebříčky sledovanosti a do filmů se nehrne. A když ano, jeho charisma obvykle stačí na to, aby diváci tleskali právě jemu. 

Člověk by skoro zapomněl, že je i sakra šikovný režisér. Tanec s vlky se stal oscarovou klasikou, postapokalyptickou sci-fi The Postman - Posel budoucnosti už naštěstí zavál prach a Krajina střelců byla parádní westernová podívaná. Bohužel už od ní uběhlo devatenáct let, teď to však naštěstí vypadá, že Costner se za kameru vrátí. A opět k westernu. 

Jeho novinka Horizon je prý jeho vysněný projekt a odehrávat se má v devatenáctém století během patnácti let, kdy Američané osidlovali západ a bojovali v občanské válce. Čekala tu na ně drsná divočina a ještě drsnější indiánské kmeny, které z přistěhovalců neměly ani trochu radost. A tak museli řádně zdrsnět i oni sami. Momentálně Costner hledá herce a natáčet by se mohlo už v létě v Utahu. Jsme zvědaví, protože jako režisér nám už začínal dost chybět. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace