Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

HBO Max konečně míří do Čech. Kdy se ho dočkáme?


ikona
Spooner
batmandunahbo maxmatrix resurrectionswarner bros.
Warneři k nám konečně dovalí svou streamovací službu. Co to znamená pro HBO GO? 

Tak se zdá, že po letošním roce bude u nás dostupnost těch největších streamovacích hráčů konečně kompletní. Jen týden poté, co Disney+ potvrdil příchod na tuzemský trh během tohoto léta, totiž přichází s velkou novinou také společnost WarnerMedia. Ano, streamovací platforma HBO Max bude konečně dostupná i u nás a to možná dřív, než byste čekali. Službu si totiž budete moci u nás pořídit už od 8. března. Předplatitelé tak budou mít k dispozici všechny tituly od společností Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network či tvorby Max Originals. 

Hned zkraje se tak budou moci lidé těšit třeba na Dunu či nový Matrix. Stejně jako ve zbytku světa, i u nás pak budou k dispozici nejnovější filmy od Warner Bros. 45 dní od premiéry v kinech. Nového Batmana se tak např. na streamu dočkáme už ke konci dubna. Co to znamená pro HBO GO? Aplikace stávající služby už nebude po spuštění HBO Max fungovat a aktivní předplatitelé budou automaticky převedeni na novou platformu, na svých televizích a dalších zařízeních ovšem pojede platforma přes novou aplikaci. 

A co cena? Ta se ze stávajících 159 korun zvedne na 199 Kč. Předplatitelé HBO GO a noví zákazníci, kteří si Max pořídí do konce března, ovšem budou platit měsíčně pouze 132 Kč. A to až do té doby, než si zruší předplatné. A to je podle mého více než slušná nabídka. Češi by tak měli mít k dispozici konečně kompletní warnerovskou knihovnu, samozřejmě ale musí počítat s tím, že už si zde kvůli blížícímu se příchodu streamu od Mickey Mouse nepustí např. pixarovky či pohádky od Disneyho. Co říkáte na tuto velkou streamovací novinu vy?

Pořídíte si HBO Max, nebo počkáte až na Disney+?

O blížícím se příchodu velkých streamovacích hráčů si popovídali Imf a Mr. Hlad i v nových Filmech v síti.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace