Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Ex Machina chystá občanskou válku


ikona
do_Od
Alex GarlandCivil WarEx Machinasci-fi
Režisér Ex Machiny a Annihilation plánuje občanskou válku. 

Alex Garland patří po dvou filmech a jednom seriálu k synonymům žánru sci-fi, a byť se mu ne vždy podaří trefit každému do vkusu, rozhodně o jeho filmech nemůžete říct, že by nebyly zajímavé. Zatímco na letošní tak filmař chystá vyhlíženou novinku Men, která pro něj bude lehkým úkrokem stranou a vyzkoušením si žánru horor, režisér Ex Machina si teď stihl vyhlédnout i svůj příští film, který by ho měl opět vrátit zpátky k sci-fi.

Chystá totiž projekt zvaný Civil War, jenž by měl pojednávat o občanské válce odehrávající se v Americe v blízké budoucnosti. Příliš detailů o ději se zatím neví, film je každopádně popisovaný jako akční sci-fi a jedná se o původní námět, čili žádná adaptaci. Produkci opět zastřeší studio A24 a film už našel i obsazení. V hlavní roli se totiž objeví Kirsten Dunst, která má za sebou čerstvě Sílu psa a zdá se, že se hodlá naplno vrátit k hraní. Tu pak doplní ještě Wagner Moura z Narcos nebo Stephen McKinley Henderson z Duny. Snímek zatím nemá oficiálně stanovené datum premiéry, vzhledem k letošním Men je ale minimálně rok, možná dva daleko.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace