Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Gaunery Quentina Tarantina


ikona
Mr. Hlad
Aerogauneřikino aeroquentin tarantino
Tarantino v Aeru 

V Hollywoodu není moc lidí jako Quentin Tarantino. Hodně lidí si o sobě myslí, že je jako on a ještě víc lidí by chtělo být jako on, ale mají smůlu. Quentin Tarantino je jen jeden a strašně si to užívá. Projde mu tu úplně všechno, nikdo mu nekecá do práce a málokterá hvězda odmítne nabídku na roli v jeho filmu. I on však nějak začínal. Naštěstí v jeho případě nejsou ty začátky ani trochu bolestivé a genialita tohohle scenáristy, režiséra a milovníka kinematografie byla vidět už v jeho celovečerním debutu. A v Aeru si to budete moci potvrdit. 

Dalším filmem ze sekce Popkulturní milníky podle MovieZone jsou totiž slavní Gauneři, gangsterka o partě drsňáků, kteří dostali za úkol vyloupit klenotnictví a po nepovedené loupeži se potkávají ve skladišti, aby si vyříkali, kdo z nich je zrádce. Už v Gaunerech jsou jasně patrné typicky tarantinovské prvky jako kombinování násilí, humoru, neobvyklého způsobu vyprávění, skvělých dialogů a drsňáků v černých oblecích. Prostě všechno, co máme u Tarantina rádi. A vy to máte rádi podle všeho taky, protože Gaunerům jsme museli jednu projekci přidat. 

Poprvé si Tarantinův debut můžete vychutnat v kině Aero v pondělí 31. ledna ve 20:30 a lístky na něj můžete kupovat tady. Moc jich už však nezbylo. Druhá projekce pak proběhne také v Aeru v pátek 4.2. v 19:30, tam je míst ještě dost a lístek si můžete koupit tady. Ale radši moc neváhejte. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace