Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Uncharted: Final Trailer

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Ten pocit, kdy o hrdinu nemáte vůbec žádný strach, protože mu digitální létající loď prostě nemůže ublížit... to je něco, co mě extrémně nudí. Je to jako Piráti z Karibiku v roce 2021, akorát, že si Holland hraje spíš na Bonda, než na Indianu.
817634
Ten pocit, kdy o hrdinu nemáte vůbec žádný strach, protože mu digitální létající loď prostě nemůže ublížit... to je něco, co mě extrémně nudí. Je to jako Piráti z Karibiku v roce 2021, akorát, že si Holland hraje spíš na Bonda, než na Indianu.
1 0
reagovat
reaguje na: Polux

M:I ...

... dvojka je prostě špatnej trip. Tu bych vubec nepočítal a už jsem to tu psal :D a jednička je z roku 1996, kde chtějí Hunta utopit v akvariu na Staromáku a Vašut dělá, že umí držet zbraň. Vodcamcaď, pocamcaď zase :) V dalších dílech je to asi tak, jak bych si to asi představoval právě s Uncharted (klidně v kombinaci s CGI, proti CGI nemam nic) a proč mi ten digibordel tak moc vadí. Furt jsou v tom ty bizarní high stakes se záchranou světa, prosolené šílenýma kouskama, jenže jsou nějak ukotvené v mezích reality. Skákat Holland po po těch krabicích zpátky do letadla v obleku Spidermana, neřeknu ani Bé, jenže on tu není Spiderman :D Stejně tak když Dom skáče ve 150km/h a ve vzduchu chytá Letty, oba to pak naperou do zaparkovaného auta a nikomu se ani nenaštípne zub. Prostě je to blbost, co mi funguje s digitálníma charakterama, ale ne s reálným člověkem :D Já vím, že tu  vlastně jenom brblám a lidi to baví. Jen si tak nějak ventiluju frustraci :)
Co mě na tom ale asi štve nejvíc, je prostě jen to, že ačkoli se v tom filmu budou dít tyhle masivní akční scény se starou lodí zavěšenou na vrtulníku a kdesi cosi, budu na to zírat přes mobil, protože mě to dost pravděpodobně do kina nedostane a doma na streamu pak nechá chladným. V té hře, kde klidně může být uplně stějná situace, jsem nějakým způsobem v tom a snažím se z toho dostat ven (splnit objective). Tohle byla zase poje pointa :D ... působí to prostě přes všechnu tu pompéznost uplně obyčejně a nudně. IMHO!
817574
... dvojka je prostě špatnej trip. Tu bych vubec nepočítal a už jsem to tu psal :D a jednička je z roku 1996, kde chtějí Hunta utopit v akvariu na Staromáku a Vašut dělá, že umí držet zbraň. Vodcamcaď, pocamcaď zase :) V dalších dílech je to asi tak, jak bych si to asi představoval právě s Uncharted (klidně v kombinaci s CGI, proti CGI nemam nic) a proč mi ten digibordel tak moc vadí. Furt jsou v tom ty bizarní high stakes se záchranou světa, prosolené šílenýma kouskama, jenže jsou nějak ukotvené v mezích reality. Skákat Holland po po těch krabicích zpátky do letadla v obleku Spidermana, neřeknu ani Bé, jenže on tu není Spiderman :D Stejně tak když Dom skáče ve 150km/h a ve vzduchu chytá Letty, oba to pak naperou do zaparkovaného auta a nikomu se ani nenaštípne zub. Prostě je to blbost, co mi funguje s digitálníma charakterama, ale ne s reálným člověkem :D Já vím, že tu  vlastně jenom brblám a lidi to baví. Jen si tak nějak ventiluju frustraci :) Co mě na tom ale asi štve nejvíc, je prostě jen to, že ačkoli se v tom filmu budou dít tyhle masivní akční scény se starou lodí zavěšenou na vrtulníku a kdesi cosi, budu na to zírat přes mobil, protože mě to dost pravděpodobně do kina nedostane a doma na streamu pak nechá chladným. V té hře, kde klidně může být uplně stějná situace, jsem nějakým způsobem v tom a snažím se z toho dostat ven (splnit objective). Tohle byla zase poje pointa :D ... působí to prostě přes všechnu tu pompéznost uplně obyčejně a nudně. IMHO!
M:I ...
817561
0 0
reagovat
reaguje na: Gidian
Tak třeba hned v jedničce M:I vrtulník v eurotunelu, který je očividně užší, než rozpětí jeho rotoru:D. Nebo "surfování" po silnici vedle motorky ve dvojce.

Pointa byla v tom, že filmové Uncharted se přepáleností akce nijak extra nevymyká zbytku "popcornové" filmové produkce a je celkem jedno, na základě čeho to vzniklo (seriál, hra, atrakce, hračky). Když už předloha podobné šílené kousky obsahuje a staly se z nich do značné míry highlighty celé série, tak je v Sony, podle mně logicky, dali i do filmu, protože část diváků je tam, opět podle mně logicky, bude čekat. Jak ten film nakonec dopadne kvalitativně je samozřejmě úplně jiná otázka.

Jo a bwt, vrtulník s lodí v podvěsu je variace na vrtulník s autobusem tamtéž ve Swordfish a bitka na cargu, vlajícím z letadla (když pominu videoherní trojku), byla v The Living Daylights. Takže nic moc nového, jen jiné měřítko;).
817561
Tak třeba hned v jedničce M:I vrtulník v eurotunelu, který je očividně užší, než rozpětí jeho rotoru*:D*. Nebo "surfování" po silnici vedle motorky ve dvojce. Pointa byla v tom, že filmové Uncharted se přepáleností akce nijak extra nevymyká zbytku "popcornové" filmové produkce a je celkem jedno, na základě čeho to vzniklo (seriál, hra, atrakce, hračky). Když už předloha podobné šílené kousky obsahuje a staly se z nich do značné míry highlighty celé série, tak je v Sony, podle mně logicky, dali i do filmu, protože část diváků je tam, opět podle mně logicky, bude čekat. Jak ten film nakonec dopadne kvalitativně je samozřejmě úplně jiná otázka. Jo a bwt, vrtulník s lodí v podvěsu je variace na vrtulník s autobusem tamtéž ve Swordfish a bitka na cargu, vlajícím z letadla (když pominu videoherní trojku), byla v The Living Daylights. Takže nic moc nového, jen jiné měřítko*;)*.
817550
2 0
reagují: Gidian
reagovat
reaguje na: Polux

jestli jsou PotC míněno jako Piráti z Karibiku ...

... tak to bych i vzal. Na druhou stranu nemají ale videoherní předlohu, jen nějakou atrakci v Disneylandu, kde se fantazii uplně meze nekladou a řeší se v nich díl od dílu víc fantasmagorické zápletky a záporáci. Uncharted má taky nějaké mystično, jen je to furt primárně zasazené v naší realitě. F&F&Family bych do tohodle snad ani netahal :D 

Jen pro sichr... já tu nikomu neřikám, že nemá pravdu. Tehle filmový Uncharted zapadne přesně mezi tyhle popcornové over the top série, které tu zmiňujete (s tou M:I ale furt uplně nesouhlasim). Většina si to pustí jednou někdy během pomalé neděle a hotovo. Asi mě to prostě jen trochu mrzí. Podle mě je to přeplácaný digibordel... Asi už jsem starej.
817550
... tak to bych i vzal. Na druhou stranu nemají ale videoherní předlohu, jen nějakou atrakci v Disneylandu, kde se fantazii uplně meze nekladou a řeší se v nich díl od dílu víc fantasmagorické zápletky a záporáci. Uncharted má taky nějaké mystično, jen je to furt primárně zasazené v naší realitě. F&F&Family bych do tohodle snad ani netahal :D  Jen pro sichr... já tu nikomu neřikám, že nemá pravdu. Tehle filmový Uncharted zapadne přesně mezi tyhle popcornové over the top série, které tu zmiňujete (s tou M:I ale furt uplně nesouhlasim). Většina si to pustí jednou někdy během pomalé neděle a hotovo. Asi mě to prostě jen trochu mrzí. Podle mě je to přeplácaný digibordel... Asi už jsem starej.
jestli jsou PotC míněno jako Piráti z Karibiku ...
817537
0 0
reagují: Polux
reagovat
reaguje na: Papricek

tož ale ...

... to jsou zase trochu jabka a hrušky, ne? Hoď mi nějaký příklad ze série M:I, který je tak šíleně přepálený jako tohle (okay... vynecháme dvojku, protože to je hodně špatnej trip, lae jinak?)
817548
... to jsou zase trochu jabka a hrušky, ne? Hoď mi nějaký příklad ze série M:I, který je tak šíleně přepálený jako tohle (okay... vynecháme dvojku, protože to je hodně špatnej trip, lae jinak?)
tož ale ...
817531
0 0
reagovat
reaguje na: Gidian
Porovnej to s libovolným dílem PotC, F&F (od pětky nahoru), Transformers nebo zmíněnou M:I a zjistíš, že Účko jede přesně v tom samém gardu totálně přepálené akce, při které si logika, fyzika a pravděpodobnost bere dovolenou.

Vždyť sama videoherní série se podobně přepálenými filmy inspirovala, tak je imho logické, že její filmová adaptace tak říkajíc dokončí kruh a bude se těm filmům podobat. 
817537
Porovnej to s libovolným dílem PotC, F&F (od pětky nahoru), Transformers nebo zmíněnou M:I a zjistíš, že Účko jede přesně v tom samém gardu totálně přepálené akce, při které si logika, fyzika a pravděpodobnost bere dovolenou. Vždyť sama videoherní série se podobně přepálenými filmy inspirovala, tak je imho logické, že její filmová adaptace tak říkajíc dokončí kruh a bude se těm filmům podobat. 
817499
1 0
reagují: Gidian
reagovat
reaguje na: Gidian
Tvl viděl jsi někdy aspoň jeden díl Mission Impossible a jak tam porušuje fyzikální zákony Tom Cruise? Tam ti to všechno funguje?
817531
Tvl viděl jsi někdy aspoň jeden díl Mission Impossible a jak tam porušuje fyzikální zákony Tom Cruise? Tam ti to všechno funguje?
817499
0 0
reagují: Gidian
reagovat
Jako jo, když si vzpomenu třeba na Saharu, nebo první tři Piráty, tak je tohle slabší. Jak tady dole někdo podotknul, dlouho jsem neviděl trailer, po kterým bych fakt chtěl utíkat do kina. Jako trailery jsou dobrý a dobře dělaný. Ale jako lákadlo jsou pro mě poslední roky spíš ti herci a typ filmu, než upoutávky.

Zároveň je to ale po letech to nejblíž co se dostaneme výše zmíněnejm. Triky, netriky. Hra, nehra.
Holland je sympaťák, Wahlberg taky. Tahle upoutávka byla fajn. A do kina si zajdu. Proč ne?
817526
Jako jo, když si vzpomenu třeba na Saharu, nebo první tři Piráty, tak je tohle slabší. Jak tady dole někdo podotknul, dlouho jsem neviděl trailer, po kterým bych fakt chtěl utíkat do kina. Jako trailery jsou dobrý a dobře dělaný. Ale jako lákadlo jsou pro mě poslední roky spíš ti herci a typ filmu, než upoutávky. Zároveň je to ale po letech to nejblíž co se dostaneme výše zmíněnejm. Triky, netriky. Hra, nehra. Holland je sympaťák, Wahlberg taky. Tahle upoutávka byla fajn. A do kina si zajdu. Proč ne?
2 0
reagovat
Tak velký a přitom tak strašně nezajímavý ... :D
817505
Tak velký a přitom tak strašně nezajímavý ... *:D*
1 0
reagovat
reaguje na: Polux

... herní série je doslova nacpaná podobně over the top akcí ...

... ano, ale co funguje v digitálním prostředí a do jisté míry je člověk tak nějak jeho součástí, když danou situaci mát doslova "v rukou", nefunguje v live action filmu, kde v té situaci sleduje někoho jiného. Když to trochu přeženu, tak  to můžeme porovnávat třeba s hranými adaptacemi slavných anime. Vypíchnu třeba teď Beebopa. Něco funguje, něco ne, ale třeba tady toho imho nefunguje hodně.
817499
... ano, ale co funguje v digitálním prostředí a do jisté míry je člověk tak nějak jeho součástí, když danou situaci mát doslova "v rukou", nefunguje v live action filmu, kde v té situaci sleduje někoho jiného. Když to trochu přeženu, tak  to můžeme porovnávat třeba s hranými adaptacemi slavných anime. Vypíchnu třeba teď Beebopa. Něco funguje, něco ne, ale třeba tady toho imho nefunguje hodně.
... herní série je doslova nacpaná podobně over the top akcí ...
817439
2 -2
reagují: Polux, Papricek
reagovat

Trailer fajn ale...

Trailer funguje prekvapive dobre a doufam ze se to povede. 
Jenze ma to par much, over the top akce uz nestaci, ve hrach ta akce vzdy byla cca tak jak by asi vypadala v realu + nejake veci aby to ve hre pusobilo lepe. Tady je to vsechmo brutal over the top a kazdy zaber se predbiha, aby byl jeste vice kulervouctejsi nez ten pred tim. Proc to sakra nemuze byt vic dobrodruzne s tim ze efektni akce bude treba az na konci?
Dalsi je obsazeni ale to se zmeni az s dalsim rebootem takze budme v klidu.:D
Posledni vec ze narvou zapletky ze 4 her do jednoho filmu (nejake sceny) tak co chteji mit v pokracovanich? 
817479
Trailer funguje prekvapive dobre a doufam ze se to povede.  Jenze ma to par much, over the top akce uz nestaci, ve hrach ta akce vzdy byla cca tak jak by asi vypadala v realu + nejake veci aby to ve hre pusobilo lepe. Tady je to vsechmo brutal over the top a kazdy zaber se predbiha, aby byl jeste vice kulervouctejsi nez ten pred tim. Proc to sakra nemuze byt vic dobrodruzne s tim ze efektni akce bude treba az na konci? Dalsi je obsazeni ale to se zmeni az s dalsim rebootem takze budme v klidu.*:D* Posledni vec ze narvou zapletky ze 4 her do jednoho filmu (nejake sceny) tak co chteji mit v pokracovanich? 
Trailer fajn ale...
1 -2
reagovat
Trailer úplně v pohodě. Ten všudypřítomný hejt moc nechápu, herní série je doslova nacpaná podobně over the top akcí, hlavní trojice/čtveřice trousí onelinery na potkání a všechny postavy do jedné jsou tam jen jednorozměrné figurky (snad s výjimkou čtyřky, ve které se postavy po vzoru TLOU snažil ND trochu prohloubit). Filmové Účko je na tom úplně stejně a imho ani jiné/vyšší ambice nemá.

Holland mi sice stále do role moc nesedí, resp. vidím ve filmu Hollanda a nikoliv ND a stejně tak Marky Mark je zde opět za...Markyho Marka a ne za Sullyho, ale pokud bude dobrá akce, film bude mít podobné rollercoaster tempo jako hry, Banderas dostane slušný prostor (a nebude ve filmu tak 10 minut celkem) a vyklube se z toho "jen" slušná spotřební jednohubka (jako poslední Tomb Raider), tak za mně je to - po těch letech strávených v production hell - naprosto ok. 
817439
Trailer úplně v pohodě. Ten všudypřítomný hejt moc nechápu, herní série je doslova nacpaná podobně over the top akcí, hlavní trojice/čtveřice trousí onelinery na potkání a všechny postavy do jedné jsou tam jen jednorozměrné figurky (snad s výjimkou čtyřky, ve které se postavy po vzoru TLOU snažil ND trochu prohloubit). Filmové Účko je na tom úplně stejně a imho ani jiné/vyšší ambice nemá. Holland mi sice stále do role moc nesedí, resp. vidím ve filmu Hollanda a nikoliv ND a stejně tak Marky Mark je zde opět za...Markyho Marka a ne za Sullyho, ale pokud bude dobrá akce, film bude mít podobné rollercoaster tempo jako hry, Banderas dostane slušný prostor (a nebude ve filmu tak 10 minut celkem) a vyklube se z toho "jen" slušná spotřební jednohubka (jako poslední Tomb Raider), tak za mně je to - po těch letech strávených v production hell - naprosto ok. 
5 -3
reagují: Gidian
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Nedorostl, ten už nevyroste... jen zestárne :D
817424
Nedorostl, ten už nevyroste... jen zestárne *:D*
817421
5 -3
reagovat
Tohle asi žerou jen fanoušci Hollanda, co mají jeho plakát doma v pokojíčku nad postelí. Ale mě zrovna tenhle kluk prostě nebaví, nikde... sem na něj popravdě naopak spíš alergickej a spolehlivě mě odrazuje i od filmů, na který bych se jinak z nudy třeba i na Netflixu mrknul, jenže jak ho tam vidím, tak to nejde :)):)
817423
Tohle asi žerou jen fanoušci Hollanda, co mají jeho plakát doma v pokojíčku nad postelí. Ale mě zrovna tenhle kluk prostě nebaví, nikde... sem na něj popravdě naopak spíš alergickej a spolehlivě mě odrazuje i od filmů, na který bych se jinak z nudy třeba i na Netflixu mrknul, jenže jak ho tam vidím, tak to nejde *:))**:)*
7 -6
reagovat
Po všech těch odkladech ještě chvilku počkat a Tom by jim do toho videoherního Nathana dorostl :) Možná budu nerudnej fanboy, ale zatim fakt na mě fungoval ten kraťas s Fillionem víc, než jakákoliv ukázka na tenhle film.

Nebudu zavrhovat film, když jsem ho neviděl ještě, ale ... já nevim, jestli už jsem fakt dědek, kterej měl vzato, že si mám z traileru na velkej film sednout na prdel a říct si: „Na tohle bych teď hned běžel do kina i pěšky, páč viděli jste tu scénu v závěru? Viděli? Boží!". No a tady nic takovýho nevidim. Jsme zmlsaný a digi lítající lodě nás neoslní? Možná, nevim čím to přesně je.
817421
Po všech těch odkladech ještě chvilku počkat a Tom by jim do toho videoherního Nathana dorostl *:)* Možná budu nerudnej fanboy, ale zatim fakt na mě fungoval ten kraťas s Fillionem víc, než jakákoliv ukázka na tenhle film. Nebudu zavrhovat film, když jsem ho neviděl ještě, ale ... já nevim, jestli už jsem fakt dědek, kterej měl vzato, že si mám z traileru na velkej film sednout na prdel a říct si: „Na tohle bych teď hned běžel do kina i pěšky, páč viděli jste tu scénu v závěru? Viděli? Boží!". No a tady nic takovýho nevidim. Jsme zmlsaný a digi lítající lodě nás neoslní? Možná, nevim čím to přesně je.
6 -2
reagují: Ironhead
reagovat
Tady to dokonce působí i jako áčkový blockbuster. Fleischer řemeslo zkrátka umí :+ Hlavní otázkou ovšem je, zda se dostaví i slušný scénář..

Snad to bude méně jako Red Notice a více jako Indy říznutý FF sérií :D
817418
Tady to dokonce působí i jako áčkový blockbuster. Fleischer řemeslo zkrátka umí *:+* Hlavní otázkou ovšem je, zda se dostaví i slušný scénář.. Snad to bude méně jako Red Notice a více jako Indy říznutý FF sérií *:D*
4 -2
reagovat
reaguje na: shluky
Můžeš si mě připsat, mě to taky baví. :))
817414
Můžeš si mě připsat, mě to taky baví. *:))*
817403
3 -4
reagovat
V traileru to vypadá ok, jste zaujatý :)
817409
V traileru to vypadá ok, jste zaujatý :)
10 -7
reagovat
Je to naprosto příšerný, a to, že se to líbí "důdovi" jen člověka utvrzuje v tom jaká pitchovina to je :))) 
817403
Je to naprosto příšerný, a to, že se to líbí "důdovi" jen člověka utvrzuje v tom jaká pitchovina to je :))) 
11 -3
reagují: Disketa1
reagovat
817397
[url=https://www.youtube.com/watch?v=NjUQMs0kVEI]...[/url]
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se