Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

EAF podruhé s akčňáky na rok 2022 a Cival na pivu s Rimsym


ikona
Mr. Hlad
encyklopedie akčního filmuexpendablesextractiongray manmoviezone livena pivu s civalemrimsy
Jaké akční filmy uvidíme letos na streamu a proč si Rimsy tak moc libuje v českých filmových zrůdnostech?  

Minulý týden jsme vám v rámci Encyklopedie akčního filmu naservírovali hodinové video o akčních filmech, které se letos chystají do kin. A teď tu máme pokračování, kde si probereme akčňáky, co zamíří na stream, nebo u nichž zatím nikdo neví, kdy a případně kde je uvidíme.

Netflix by rád letos stihl dvojku Vyproštění nebo The Gray Man, na Amazonu se objeví Henry Cavill ve špionážní akci Matthew Vaughna Argylle a do kin se někdy během roku snad podívají i čtvrtí Postradatelní. Není toho málo. Video jako vždycky najdete na Youtube a audioverze na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast a pokud byste chtěli Encyklopedii akčního filmu ohodnotit na CSFD, tak samozřejmě můžete. 

 

Od akčňáků se teď přesuneme k filmovému umění a kinematografickému peklu, na oboje je totiž specialista Rimsy. A právě jeho si Cival pozval k sobě na pivo. Bavili se však nejenom o filmech Bély Tarra a Evy Toulové, ale i o tom, jak se Rimsy k psaní o filmu dostal nebo o tom, že dělá i hodnotnější věci, než je recenzování domácího filmového odpadu. Video najdete jako vždy na Youtube a audio na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. Na pivu s Civalem můžete taky ohodnotit na CSFD a pokud byste nás chtěli podpořit, budeme rádi, když nám něco přispějete na Patreon

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace