Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojka Mortal Kombat dostala zelenou


ikona
Spooner
mortal kombatwarner bros.
Cole, Sonya a spol. se budou mlátit i podruhé. 

Nové zpracování legendární mlátičky Mortal Kombat sice úplně neprolomilo filmové videoherní prokletí, ve výsledku se však jednalo o pitomé, ale vlastně fajnové akční béčko, které fanoušky série rozhodně nijak zvlášť neurazilo. Jenže i přesto, že tvůrci evidentně počítali i s dvojkou, nebylo o ní dlouho vůbec jasno. V kinech to i kvůli pandemii žádná hitparáda nebyla. Na HBO Max, kam Warneři vypustili bojovku ve stejný čas jako do kin, však snímek zaznamenal velký úspěch. Ze všech loňských warnerovských filmů se souběžnou premiérou pak patřil mezi ty úspěšnější. A zřejmě to bude hlavní důvodem, proč Mortal Kombat ještě neřekl poslední slovo.

Ano, dvojky se tedy opravdu dočkáme a studio už pro něj najalo nového scenáristu. Původní duo Greg Russo a Dave Callaham totiž střídá Jeremy Slater, tvůrce seriálového hitu The Umbrella Academy či blížící se seriálové marvelovky Moon Knight. A nové krev na scenáristické pozici může být pro látku asi jedině přínosem. Zatím není jasné, zda se vrátí režisér jedničky Simon McQuoid a smlouvy s herci zatím taky nejsou uzavřené. U nich se ale asi nedá moc předpokládat, že by se jim do dvojky nechtělo. A jelikož jsou práce na sequelu pořád v rané fázi, zatím se nic neví ani o datu premiéry. Osobně by mě ale nepřekvapilo, kdyby se videoherní mlátička rovnou vydala na HBO Max. Máte z odklepnutí druhého dílu radost, nebo už se k ní po jedničce nevrátíte?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace