Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jake Gyllenhaal bude okrádat bohaté jachtaře


ikona
do_Od
heistjachtyJake GyllenhaallupičMysteriothriller
Mysterio vyrazí okrádat superjachty a při tom se zaplete se špatnou sortou lidí, aneb Jake Gyllenhaal si vyhlídl další zajímavý projekt. 

Jake Gyllenhaal zažívá dobré období. Hraje, v čem se mu zlíbí, nabídky chodí zleva zprava, často i od zajímavých filmařů, jako třeba role v připravovaném válečném dramatu od Guye Ritchieho, nebo ještě role ve Francis and the Godfather, snímku Barryho Levinsona o tom, jak se točil Kmotr. Navíc herecky zraje jako víno, takže je většinou radost jeho výkony sledovat. No a teď si vyhlídl další atraktivní projekt.

V thrilleru Cut & Run tak ztvární šéfa lupičské bandy, která za pomoci motorových člunů vykrádá superjachty. Jednoho dne ale ukradnou něco, co neměli, a po krku se jim pustí parta lidí, se kterými si neradno začínat. Zní to trochu béčkově, od scenáristy Ctihodného občana nebo Oko dravce Johna Glenna se to nicméně dá čekat. Film zatím nemá režiséra, vzhledem k tomu, kolik projektů má ovšem Gyllenhaal momentálně v záloze, to asi není zatím problém.

Už brzy jej totiž uvidíme například v akčním thrilleru Ambulance od Baye, zahraje si taky hlavní roli v adaptaci hry The Division a upsal se i hlavní roli remaku osmdesátkového kultu Road House. Po jeho artovějším období je hezké vidět, že si pro změnu chce vyzkoušet i tenhle typ filmů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace