Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Nový Miyazaki a nová verze disneyovské klasiky


ikona
Mr. Hlad
george clooneyhayao miyazakijenifer lopezjulia robertslast voyge of demeterna obzoruticket to paradise
Drákula na cestě do Londýna, nová Malá mořská víla, české Nagano a návrat legendy animáků 

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Ve sci-fi thrilleru Distant ztroskotá hlavní hrdina na neznámé planetě a musí bojovat o život nejen s místními monstry. Ve sci-fi Black Crab bude Noomi Rapace bojovat o život v postapokalyptické ledové pustině. 

Legendární Hayao Miyazaki točí svou novinku How Do You Live? nejen pro fanoušky, ale hlavně pro vlastního vnuka. Jennifer Lopez pokazí v akční komedii Shotgun Wedding svatbu pár ozbrojených zloduchů. 

V thrilleru Black Site budou Michelle Monaghan a Jai Courtney bojovat o život v přísně tajném vězení. George Clooney a Julia Roberts se v komedii Ticket to Paradise pokusí zabránit svatbě jejich dcery. 

V hororu Last Voyage of Demeter zjistíte, co se stalo na palubě lodi, která převážela do Anglie rakev s hrabětem Drákulou. A proč do Londýna připlula prázdná. V rodinné komedii Děti Nagana budou pamětníci slavného turnaje trénovat tým dětí na zápas v hokeji s tenisákem proti týmu z vedlejší vesnice. 

U Disneyho si řekli, že je na čase natočit další hranou verzi slavného animáku a tentokrát je na řadě klasika Malá mořská víla. V komedii The People We Hate at the Wedding si jedna rodina bude muset během příprav na velkou svatbu vyříkat pár celkem zásadních věcí. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace