Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rockova vánoční akční jízda vítá hvězdnou posilu


ikona
Spooner
amazonchris evanschris morgandwayne johnsonred onerock
Amazon plánuje svou vlastní blocbusterovou sérii. A stejně jako Netflix, i zde sází na Rocka. 

Dwayne Johnson má narvaný diář už na několik let dopředu a brzy do něj bude muset napasovat i odklepnutá pokračování netflixovky Red Notice. Ještě před tím ale natočí podobně vysokorozpočtový blockbuster i pro konkurenční Amazon. A zase v něm v názvu vsadí na červenou. Jeho novinka Red One má být totiž nabušenou vánoční akční jízdou, v níž Rock opět spojí síly s režisérem nových Jumanji Jakem Kasdanem, s nímž si evidentně dost sedli. Producenti ani scenárista Chris Morgan, autor většiny dílů Rychle a zběsile, se pak moc netají tím, že by zde chtěli vytvořit novou franšízu. A jelikož na takový ambiciózní projekt je jedna hvězda málo, už tu máme další.

V Red One se totiž objeví také Chris Evans, který pořád maká na tom zbavit se nálepky Kapitána Ameriky. Uvidíme, jak moc mu v tom pomůže akční řádění po boku oblíbeného vazouna, nicméně buddy chemii by mezi sebou tato dvojka mohla být solidní. Zatím ovšem není známo, koho si Evans zahraje, tedy zda půjde o Rockova parťáka, nebo protivníka. Ostatně ani o samotném příběhu se neví zhola nic. Producent Hirama Garcia prozradil pouze to, že se bude jednat o opravdu epický, ale trochu jiný vánoční snímek, který se bude inspirovat sváteční mytologií a představí nám nové universum, jež by chtěl Amazon těžit i v budoucnu. Film by si pak chtěl vypůjčit něco ze stylů Hobbse a Shawa a Strážců galaxie. Garcia navíc popřel spekulace, že by si měl Rock zahrát samotného Santu Clause. S premiérou se prozatím počítá na Vánoce příštího roku. Tak uvidíme, co z této sváteční podívané nakonec vyleze.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace