Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #649 o Aně de Armas a Batmanovi


ikona
do_Od
Ana de ArmashryJeff GoldblumseriálysoundtrackThe Batmanvíkendový výplach
Co připomíná hudební motiv Batmana, kdo žaluje studio Universal a proč, a jak bude vypadat poločasová přestávka letošního Super Bowlu? 

Klidný výplach

Žaloba týdne

Vzpomínáte si na úžasnou roli herečky Any de Armas v hudebním snímku Yesterday? Že nikoli? Inu, dva američtí fanoušci jsou na tom teď stejně, a tak se rozhodli zažalovat studio Universal Pictures za to, že jim v trailerech sprostě lhalo. Jako kompenzaci požadují 5 milionů dolarů jménem všech, které absence krásné Kubánky ve filmu zklamala. Tak snad se se mnou o ty peníze pak taky rozdělí.

Soundtrack týdne

Holy shit Batman! Studio Warner Bros. přitápí pod kotlem co se týče reklamní kampaně na nového Batmana, a tak byl nyní zveřejněn i hlavní hudební motiv celého snímku od skladatele Michaela Giacchina. Který dělal Ztraceny, opičí trilogii, Star Treky, nebo třeba posledního Spider-Mana. Je to neskutečná emocionální nálož, která mě vrací někam k soundtracku Pána prstenů, což bych zrovna u Batmana nečekal, ale o to víc to žeru.

Jeff Goldblum týdne

Na světě neexistuje člověk, který by nemiloval Jeffa Goldbluma. Ten chlap je chodící meme, zároveň je to člověk plný pozitivní energie, s velkým uměleckým citem, a v neposlední řadě vynikající herec. Tahle kombinace ovšem znamená, že je taky dost výrazově specifický. Což řadu komiků vede k tomu, že ho čas od času zkouší napodobovat. Jak jejich pokusy Jeff hodnotí? To se teď dozvíte níže.

Edice týdne

Jak by asi mohla vypadat speciální edice k dokumentu, který se točí okolo VHSek, rychlodabingu a starých filmových časů? Jo, speciální edice Králů videa vychází na VHS a pokud ji chcete (a máte na čem přehrát), stačí kliknout sem. Jde o raritu, protože existuje jen padesát kusů!

Reklama týdne

Super Bowl už je opět za dveřmi a s ním se na nás nejspíš opět vyřítí celá řada nabušených trailerů. Nebo tedy alespoň doufáme. I kdyby tomu tak ale nakonec nebylo, poločasové vystoupení v těžkém duchu devadesátek s ikonami rapu jako Eminem nebo Snoop Dogg by taky mohlo stát za to. Následující promo mimochodem točil F. Gary Gray.

Lokace týdne

Jestli Hollywood není něčím známý, jak je to jednoznačně chuť experimentovat. Studia jednoduše razí heslo: „Když to funguje, proč to měnit?“ A tak asi nikoho nepřekvapí, že i při výběru lokací raději producenti většinou vsází na ty známé, místo aby vymýšleli něco nového. Důkazem budiž těchto osm míst z New Yorku, které se opakují pořád dokola.

Hra týdne

Něco mi říká, že tady jdu s křížkem po funuse, nicméně pokud vás doteď nezasáhl nejnovější internetový fenomén zvaný Wordle, dovolte mi to napravit. Jedná se o hru, jejímž cílem je odhalit anglické slovo na pět písmen. Máte na to šest pokusů a při každém pokusu dostanete nápovědu ve formě barevných políček. Pakliže je písmeno šedivé, ve slově není, pakliže vám svítí žlutě, písmeno je ve slově, ale na jiném místě, a pakliže svítí zeleně, máte správně písmeno i místo. Je to extrémně návykové a člověk si tím hezky procvičí slovní zásobu. Během jediného týdne už navíc vznikla i česká alternativa.

Herní trailer týdne

V polovině února dorazí na konzole od Sony veleočekávané RPGčko Horizon Forbidden West, které se tak nyní chlubí novým story trailerem. A byť jsem první hru nedohrál, protože mi nepřišla moc dobrá, tohle s mým plánem si dvojku nepořizovat lehce otřáslo. V jedné z vedlejších rolí se navíc objeví taky herečka Carrie Anne-Moss!

Star Wars video týdne

Sledujete seriálového Boba Fetta? Taky vám to přijde jako naprosto tragické pojetí jednoho z nejdrsnějších charakterů celých Star Wars? Ne? Tak to se možná raději nedívejte na následující video, které popisuje historii této postavy od dětství až po dospělost, která je tak dvacetkrát zajímavější než to, co nám zatím ukázal seriál. A to ho ještě beru celkem na milost.

Duel týdne

Minule se vás Mr. Hlad ptal, jakou další historickou událost bystě rádi viděli v Kingsmanech. Samotného mě překvapilo, kde všude byste si dokázali tuto látku představit, pro inspiraci tak klikejte sem.

Já se dneska zeptám zcela netematicky. Letos na Berlinale bude poprvé v historii uvedený český seriál Podezření scenáristy Štěpána Hulíka, co dělal vynikající Pustinu nebo Hořící keř. Na České televizi běží pro změnu nyní velice povedená krimi Devadesátky. Seriálům se u nás zkrátka daří, a mě by zajímalo, který z těch novějších – dejme tomu za posledních dvacet let – byste zvolili jako ten vůbec nejlepší. Název napište do předmětu a v textu uveďte proč.

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (34)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace