Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

EAF: Akční filmy roku 2022 poprvé a nové Filmy v síti


ikona
Mr. Hlad
bullet traincreedencyklopedie akčního filmufilmy v sítimission impossiblemoviezone livetop gununcharted
Akční film není ani zdaleka mrtvý 

Když jsme začali před lety dělat videa k Encyklopedii akčního filmu, jedním z našich cílů bylo ukázat, že žánr není mrtvý a že s v něm dějí zajímavé věci. A že jich je mnohem víc, než by se mohlo na první pohled zdát. I proto jsme i letos udělali seznam akčňáků, které bychom měli v následujících dvanácti měsících vidět v kinech, na streamu nebo jinde a byly z toho skoro dvě hodiny. Takže jsme se rozhodli video rozdělit na dvě části. 

Teď tu máme tu první, která se zaměřuje jen na filmy, které míří do kin. Čeká nás nový Top Gun nebo další Mission: Impossible, v kinech už řádí další Kingsmani, Michael Bay přijede s Ambulancí, prosadit se zkusí herní Uncharted, Brad Pitt bude řádit v Bullet Train a na konci roku se mezi provazy vrátí Creed. Bude toho dost a premiéry ze streamu si necháváme na příště. Každopádně pustit si nás můžete na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbeaniTunes Google Podcast, Encyklopedii akčního filmu pak můžete ohodnotit na CSFD

Tím ale nekončíme, s menším zpožděním (dovolenou nám snad odpustíte, ne?) tu jsou i lednové Filmy v síti, kde vám dáme pár tipů a představíme novinky, které míří na Netflix, Apple TV+ nebo Prime Video. A taky se malinko ohlédneme za loňským rokem a největšími hity streamovacích platforem. Opět nás hledejte na Youtube a audio na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. A pokud byste nás chtěli podpořit, můžete tak udělat na Patreonu. My budeme rádi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace